28 / 07 / 2024

İzmit Adapazarı yol

İzmit Adapazarı yol

KOCAELİ Bölgesi’ni dün geceden itibaren etkisi altına alan şiddetli yağış, özellikle Kartepe İlçesi sınırları içinde yaşamı ve ulaşımı felç etti. Yapılan çalışmalar sonunda 13.50’den ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Adapazarı'nda yollar yenileniyor!

Adapazarı Belediyesi kilitli parke yol ve tretuvar çalışmalarına başladı. Yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Konak Adapazarı Hastanesi Eylül'de açılıyor!

Yönetim kurulu başkanlığını Kazım Gündoğdu’nun yaptığı Konak Sağlık Grubu, İzmit, Gebze, Gölcük’ten sonra şimdi de Adapazarı’nda 75 yataklı bir hastane açıyor. Konak Adapazarı Hastanesi, eylül ayında hizmet verecek

Adapazarı'nda 150 yeni yol açılacak!

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl gelen taleplerle birlikte yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapacak.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor!

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

İzmit-Kandıra arası duble yol inşaatı başlıyor!

İzmit- Kandıra arasında trafiği rahatlatmak için duble yol yapılacağı bildirildi. Açıklamada, Kocaeli'nin trafiğinin her geçen gün rahatladığı, kent merkeziyle ilçeler arasında da kolay ulaşım için yeni yatırımların bir bir gerçekleştiği belirtildi.

İzmit Adapazarı yol Haberi

İzmit Adapazarı yol

KOCAELİ Bölgesi’ni dün geceden itibaren etkisi altına alan şiddetli yağış, özellikle Kartepe İlçesi sınırları içinde yaşamı ve ulaşımı felç etti. Burada birçok ev ve işleri su altında kalırken, yollar kapandı. D-100 Karayolu’nun İzmit-Adapazarı arası Eşme Mevkii’nde, sel sularının yüksek kesimlerden taşıdığı balçık ve çamurun yanı sıra ağaç ve dallar yola sürüklenince, yol ulaşıma kapandı. Burada birçok araç da mahsur kaldı. Yapılan çalışmalar sonunda 13.50’den ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.


Meteoroloji Müdürlüğü’nün tesbitlerine göre Kartepe Bölgesi’nde son 24 saatte metrekareye 104.8 kilo yağış düştü. Son 10 saatte düşen yağış miktarı 80 kilogramı buldu. Bölgede Acısu Deresi’nin taşması sonucu birçok ev ve işyeri su altında kalırken, yağışlar özellikle Eşme Bölgesi’nde zarara yolaçtı. D-100 Karayolu’nun İzmit-Adapazarı arasında Eşme Çekoklar Mevkii’nde, sel suları yüksek...