19 / 05 / 2024

İzmit Aile Rehberlik Merkezi açılışı

İzmit Aile Rehberlik Merkezi açılışı

İnsan odaklı çalışmalara büyük önem veren İzmit Belediyesi, Aile Rehberlik Merkezi’ni de faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.Aile Rehberlik Merkezi vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

İzmit Tepeköy Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmit Belediyesi Tepeköy Mahallesi’nde yer alan aile sağlığı merkezini yeni yüzüne kavuşturdu.

Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Bozyazı Şubesi ve Bozyazı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen etkinlikle açıldı.

İzmit Aile Rehberlik Merkezi kuruldu!

İnsan odaklı çalışmalara büyük önem veren İzmit Belediyesi, Aile Rehberlik Merkezi’ni de faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.Aile Rehberlik Merkezi vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

İzmit Tavşantepe Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

İzmit Belediye tarafından Tavşantepe mahallesinde Aile Sağlığı Merkezi açıldı. Aile Sağlığı Merkezi’nin resmi açılışı 23 Şubat Pazartesi günü saat 14.30 da gerçekleşecek..

Aile şerhinden en çok kadınlar faydalandı!

Geçen yıl ülke genelinde 8 bin 890 gayrimenkule Aile Konut Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 aymda ise 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 ayında en çok İstanbul'da aile şerhi konuldu.

2014'ün ilk beş ayında 4 bin gayrimenkule 'Aile Konutu Şerhi' konuldu!

Geçtiğimiz yıl büyük bölümünü kadınların oluşturduğu 8 bin 890 kişi, eşlerinin adına kayıtlı gayrimenkulün kendilerinden habersiz satılma riskine karşı " Aile Konutu Şerhi " hakkında faydalandı...

4 bini aşkın taşınmaza aile şerhi konuldu!

Geçen yıl ülke genelinde 8 bin 890 gayrimenkule Aile Konut Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 ayında ise 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu.

Yılın ilk 5 ayında 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu!

Geçen yıl ülke genelinde 8 bin 890 gayrimenkule Aile Konut Şerhi konuldu. Yılın ilk 5 ayında ise 4 bin 354 eve Aile Konutu Şerhi konuldu.

Türkiye’nin en büyük aile yaşam merkezi Ankara'da hizmete girdi!

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ’ nin açılışı Başbakan Erdoğan’ ın katıldığı törenle yapıldı. Erdoğan, merkezin tüm vatandaşlara hizmet üreten bir sosyal belediyecilik anlayışını gösterdiğini kaydetti...

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'ne ücretsiz ulaşım sağlanacak!

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bakanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve 15 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından törenle açıldı.

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bakanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve 15 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından törenle açıldı.

Tire'de Aile Sağlığı Merkezi'ne örülen duvar tepki çekti!

İzmir'in Tire ilçesinde, fıkraları aratmayan bir olay yaşandı. Tire'de 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin tam ortasına bir gece ansızın duvar örülünce diğer birimlere geçmek isteyen hasta ve sağlık çalışanları binanın çevresini dolaşmak zorunda kaldı

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi 'nde neler var?

Büyükşehir Belediyesi’nce Keçiören Kuşcağız’da yapımı gerçekleştirilen Merkez'de, çocuk kulübü, gençlik merkezi, hanımlar lokali, yaşlılar lokali ve engelliler lokali hizmet verecek. Peki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi 'nde neler var?

İzmit Aile Rehberlik Merkezi açılışı Haberi

İzmit Aile Rehberlik Merkezi açılışı

İnsan odaklı çalışmalara büyük önem veren İzmit Belediyesi, Aile Rehberlik Merkezi’ni de faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Evlilik Okulu VE Psikolojik Danışma Merkezi’nin ardından Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içinde Aile Rehberlik Merkezi de vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Türkiye’de sadece Sarıyer ve Bursa’da benzeri olan İzmit’teki Aile Rehberlik Merkezi’nin çok daha kapsamlı hizmet vereceği öğrenildi. Aile Rehberlik Merkezi’nin sürdürülebilir bir aile birliği için çok önemli olduğunu söyleyen yetkililer, “Sosyoloğun görev yapacağı merkeze, aile içi iletişim problemi olanlar, boşanmış ya da boşanmak üzere olan çiftler, engelli çocuğa sahip aileler, teknoloji bağımlılığı olan yetişkinler ve çocuklar, çocuklarına daha iyi örnek olmak isteyenler, meslek seçiminde ve sınav kaygıları konusunda çocuklarına doğru yardımcı olmak isteyenler, ergenlik dönemi sorunu yaşayan aileler, ailesinde cinsel sapkınlık tavırlarına maruz...