27 / 04 / 2024

İzmit Alikahya

İzmit Alikahya

İnşaat atıklarının, molozların ve benzeri atıkların belirlenen yerler dışına dökülmesi yasak olduğu halde bu kural zaman zaman ihlal ediliyor.

5 hektarlık alan kül oldu!

Yuvam Akarca sakinlerinin itfaiye ekiplerine adeta isyan ettiği yangın konut alanına 200 metre mesafeye kadar yaklaştı. Yangının piknik yapan mahalleli yüzünden çıktığı iddia ediliyor...

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmit Alikahya'da yeni yollar açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya’da yol açma, Yeşilova’da da parke çalışması yapıldı.

İzmit'te kaçak yapılaşmaya geçit yok!

İzmit Belediyesi'nin verdiği bilgiye göre, Alikahya Fatih Mahallesi Seymen Caddesi’nde faaliyet gösteren bir işyeri, imara aykırı olarak eklenti yaptı.

İzmit Alikahya Haberi

İzmit Alikahya

Özellikle kırsal kesimlerin boş alanlarına, mahallenin görselliğini bozmasına rağmen moloz yığınları dökülebiliyor. Belediye ekipleri, ara ara yaptıkları çağrı ile bu tür moloz yığınlarıyla ilgili belediyeye ihbar yapılmasını istiyor. Peki belediye ekipleri, gelen her ihbarı değerlendiriyor mu? Bu soruya bir cevap İzmit Alikahya’dan geldi. Alikahya Atatürk Mahallesi Katip Çelebi Sokak’a yaklaşık 5 ay önce birileri tarafından dökülen toprak ve moloz yığınları, vatandaşların belediyeyi defalarca aramasına rağmen kaldırılmamış. Vatandaşlar, bir çağrı da basın aracılığıyla yapmak, görüntü kirliliği yaratan bu yığından kurtulmak istiyor. Yetkililere duyurulur.



Manşet...