03 / 05 / 2024

İzmit bebek evler sergisi nerede

İzmit bebek evler sergisi nerede

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Migros Market 31 Ağustos 2022 bebek ürünleri fiyat listesi…

Bebekli evler artan fiyatlardan şikayetçi iken, Migros Market fiyatları en dibe çekti. Bu fiyatları bir daha bulamayabilirsiniz. İşte Migros Market 31 Ağustos 2022 bebek ürünleri fiyat listesi…

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 58'e ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 58'e geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 52'ye ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 52'ye geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de çatı imalatları başladı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde çalışmalar hızlandı. Projede çatı imalatları yapılıyor. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 39'a ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 39'a geldi. 

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Çınar Evler projesinde sevindiren gelişme!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

KİPTAŞ Çınar Evler'de imalat süreci başladı!

KİPTAŞ tarafında İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları başladı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

İzmit bebek evler sergisi nerede Haberi

İzmit bebek evler sergisi nerede

Outlet Center İzmit’te (Beymen mağazası yanındaki sergi alanında), 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi’nde, çok çeşitli tasarımlarıyla dikkat çeken yaklaşık 20 adet bebek evi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.


Küçük yaşamlardan oluşan bu kocaman dünya, çocuklar kadar büyüklerin de çok konuşacağı, oyuncağın kişisel tarihine ilgi duyan herkesi kendine çekecek.


Minyatür Evler Sergisi, boyutları 13x15 cm ile 85x110 cm arasında değişen yaklaşık 20 adet bebek evi içeriyor. Sekiz kişilik bir ekibin yaklaşık 1,5 yılda tamamladığı koleksiyon tamamıyla el yapımıdır ve her bir parça doğal ölçekteki bir mimari yapıyı modelliyor.


Gelişim Atölyesi tarafından hazırlanan Minyatür Evler Sergisi’nde; Victorian Malikâne, Yeşil Ev, Tudor Stili İngiliz Ev, Georgian Apartman, Bilgi Evi, Orman Evi, Kır Evi, Yemek Evi, Alman Stili...