02 / 05 / 2024

İzmit Bekirpaşa cumartesi pazarı otopark inşaatı

İzmit Bekirpaşa cumartesi pazarı otopark inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy mahallesine 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı Pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor...

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Euro bugün kaç TL? 26 Ağustos Cumartesi canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları kaç lira?

26 Ağustos Cumartesi günü döviz bürolarına giderek Euro alış ve satışı yapmak isteyenler yoğun olarak Euro kaç TL, ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte  26 Ağustos canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Altın güç topluyor! Yatırımcılar heyecanla bekliyor! 26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düşüş yaşayan altın bugün güç topluyor. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ederek kayıplarını gidermeye çalışıyor. Yatırımcılar ise heyecanla altın fiyatlarını takip ediyor. Peki  26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Gram altın 1.650 TL'yi aştı! Çeyrek, Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın ABD enflasyon rakamı sonrası 1.650 TL'yi aştı. Rekor üstüne rekor kıran altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki Cumhuriyet, tam altın ne kadar oldu? 15 Temmuz Cumartesi canlı altın fiyatları.

ŞOK Market Cumartesi kataloğu! 6 taksiti duyan ŞOK'a akın edecek! ŞOK aktüel ürünler 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market 15 Ekim 2022 Cumartesi indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. ŞOK aktüel ürünler kataloğunda bugün tüm ürünler 6 taksit fırsatıyla satışa sunulacak. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi aktüel ürünler var, ŞOK katalog ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

27 Ağustos Cumartesi 2022 A101 kataloğu! 27 Ağustos Cumartesi A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni aktüel ürün kataloğu araştırılıyor. İşte 27 Ağustos Cumartesi A101 ürün kataloğu!

ŞOK Market Cumartesi kataloğu belli oldu! Tüm ürünlerde 6 taksit kampanyası! İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 13 Ağustos Cumartesi aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün ŞOK'ta hangi aktüel ürünler satılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 13 Ağustos 2022 fiyat listesi.

13 Ağustos Cumartesi 2022 A101 kataloğu! 13 Ağustos Cumartesi A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni aktüel ürün kataloğu araştırılıyor. İşte 13 Ağustos Cumartesi A101 ürün kataloğu!

ŞOK 6 Ağustos Cumartesi aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İşte 6 Ağustos 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

ŞOK Market'in 6 Ağustos Cumartesi aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bu hafta ŞOK Markette hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar olacak? İşte ŞOK Cumartesi aktüel ürünler kataloğu 3 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK Market 23 Temmuz Cumartesi aktüel ürünler kataloğu açıklandı! Bugün ŞOK'ta neler var? 23 Temmuz 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 23 Temmuz 2022 Cumartesi aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün ŞOK'a hangi aktüel ürünler gelecek? ŞOK aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 23 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi.

Yasaklar geri geldi! Cumartesi günü marketler açık mı?

Hafta sonu yasağı uygulama biçimine göre cumartesi ve pazar günü market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

İzmit Bekirpaşa cumartesi pazarı otopark inşaatı Haberi

İzmit Bekirpaşa cumartesi pazarı otopark inşaatı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy mahallesine 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı Pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor. Cumartesi ve perşembe pazarlarının taşınması planlanan dev tesiste yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.


Büyükşehir Belediyesi kentin refah seviyesinin artması için hayata geçirdiği ve diğer bölgelere model olacak projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda eski Cumartesi Pazarı’nın kaldırıldığı alanda kapalı pazar ve katlı otopark yapılıyor. Hem kentteki otopark sıkıntısını giderecek hem de kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sağlayacak önemli çalışmada inşaat başlıyor.


7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otopark bulunacak. Tesiste 2, 3, 4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388 pazar...