29 / 04 / 2024

izmit belediyesi metruk bina yıkımı

izmit belediyesi metruk bina yıkımı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Kadıköy Mahallesi’nde kullanılmayan ve tehlike oluşturan metruk binanın yıkımlarını gerçekleştirdi.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

İzmit'teki metruk bina yıkıldı!

İzmit Belediyesi ekipleri şehir genelinde kötü görüntülere neden olan metruk binaların yıkımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

İzmit'teki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, kentteki metruk binaları yıkıyor...

İzmit'te 68 kaçak yapı yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, 2018 yılı içerisinde 68 metruk yapıyı yıktı.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit Belediyesi 28 adet daire satıyor! 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 28 daireyi 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

İzmit Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 11 milyon 943 bin 335 TL'ye satıyor...

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi'nden 14.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 14 milyon 870 bin 3 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmit Belediyesi'nden 46.5 milyon TL'ye satılık 115 daire!

İzmit Belediye Başkanlığı tarafından Kocaeli ili İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan 115 daire 46 milyon 560 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İzmit'te metruk binalara geçit yok!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Kadıköy Mahallesi’nde kullanılmayan ve tehlike oluşturan metruk binanın yıkımlarını gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

izmit belediyesi metruk bina yıkımı Haberi

izmit belediyesi metruk bina yıkımı

Mahallerde kullanılmayan, görüntü kirliliğine neden olan ve çevrede yaşayan vatandaşlar için tehlike oluşturan metruk binalar İzmit Belediyesi tarafından yıkılıyor. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçe genelinde güvenliği tehdit eden ve tehlike arz eden metruk binalar İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü gözetiminde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkılarak kötü görüntüler de ortadan kaldırılıyor.

Çevre İçin Tehlike Yaratıyordu

Bu kapsamda çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi tarafından, Kadıköy Mahallesi Selahattin Mutlu Sokak No:20 adresinde bulunan metruk binanın çevre temizliği sağlık açısından tehlike oluşturduğu tespit edildi. Kullanılmayan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk bina, Yapı Kontrol Müdürlüğü teknik ekipleri gözetiminde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından...