29 / 04 / 2024

İzmit Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

İzmit Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2015 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

İzmit Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

İzmit Belediyesi’nde Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri sebebiyle hafta sonu mesai yapılacak.

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışlarından 687 bin TL kazandı!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit Belediyesi tarla ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin satışından 687 bin lira kazandı.

Yapı Kayıt Belgesi alanlar emlak beyanında bulunacak!

İmar barışından yararlanmak isteyenler için İzmit Belediyesi yetkililerinden önemli açıklama geldi. Yetkililer, Yapı Kayıt Belgesi alan vatandaşların emlak beyanında bulunması gerektiğini hatırlattı.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin son ödeme tarihi 31 Mayıs!

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe olduğunu bildirdi.

İzmit Belediyesi'nden Emlak Vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi'nin yetkilileri Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşı uyardı.

Kocaeli'de emlakçılara özel sağlık indirimi!

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

İzmit'te inşaatlar her aşmada denetleniyor!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, ağustos ayını oldukça yoğun geçirdi. İzmit'te inşaat ruhsatı alan yapılar da sık sık denetleniyor.

Emlak İstasyonu'nun Kartepe ofisi açıldı!

Brokerlığını Süleyman Yıldırım, Serkan Yıldırım, Berrin Yıldırım’ın yaptığı Emlak İstasyonu Nest Emlak, Başaran Mh İzmit Cad. No: 139 da hizmete açıldı.

İzmit Belediyesi 9 adet işyerinin ihalesi yapacak!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen 9 işyerinin kiralama ihalesi 10 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 10 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’e kadar İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekir.

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

İzmit Belediyesinden emlak vergisi uyarısı Haberi

İzmit Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2015 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım Pazartesi günü sona ereceği bildirildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemek için vergilerini bu hafta içinde mutlaka ödemeleri istendi.


ÖDEME NOKTASI ÇOK

Yetkililer, vatandaşların vergilerini ödeme konusunda çok sayıda seçenek bulunduğunu belirterek “Mükellefler vergilerinin 2.taksitlerini İzmit Belediyesi Belsa Plaza 3. kattaki Gelir Birimine, İzmit Kaymakamlığı, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe, Bekirdere Üçyol’daki Mevlana Kültür Merkezi ile Körfez Sanayisi Sitesi yönetim binasındaki veznelerimize yatırabilirler. Vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN nolu hesaba ya da 111297 nolu posta çeki hesabına, Halkbank ve Denizbank’ın tüm şubelerine de yatırabilmektedir. Ayrıca kredi...