01 / 05 / 2024

izmit belediyesinin borcu ne kadar

izmit belediyesinin borcu ne kadar

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Düzce'de vergi borcu affından 12 bin kişi yararlandı!

Düzce Belediyesi’ne çeşitli kalemlerde borcu olan 12 bin vatandaş tüm Türkiye’de uygulanan “Vergi Borcu Affı” uygulaması kapsamında borçlarını yapılandırdı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Vergi borcu yapılandırmada son fırsat!

Ürgüp Belediyesine borcu olan vatandaşların, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçlarını yapılandırma süresi bugün sona eriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Alanya Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

19 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan, 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda belediyeye çevre temizlik, emlak vergisi ve ilan reklam borcu olanlar, borçlarını yapılandırmaya başladı.

Vergi borcu taksitlendirme için son 10 gün!

Geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren 6736 sayılı kanun ile bazı vergi borçlarına yapılandırma hakkı tanındı. 25 Kasım'da sona erecek vergi borcu taksitlendirme için son 10 gün kaldı..

Vergi borcu yapılandırmalarında son 10 gün!

Emlak vergisinden, ilan reklam vergisine, su borcundan çevre temizlik vergisine kadar Belediyelerin her türlü alacaklarına bağlı faiz, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek, yeniden yapılandırılan borcu, taksitle ödeme imkanı 25 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

Pendik Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Vergi borcu yapılandırılmasına imkân tanıyan düzenlemede başvuru süresi uzatıldı. Daha önce 31 Ekim'de sona ereceği açıklanan başvurular 25 Kasım’a kadar yapılabilecek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği başvurular E-Belediye üzerinden de alınıyor.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Vergi borcu yapılandırmada yeni fırsat!

Vergi borcu olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi yapılandırması için son başvuru tarihi 31 Ekim’den 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Trabzon Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlardan alacaklı olduğu içme suyu ve atık su borçları ile emlak, ilan-reklam ve çevre temizlik vergileri dâhil tüm vergiler, harçlar ve ücretlerin yapılandırılmasının sonlanmasına 9 gün kaldı.

Beyoğlu Belediyesi’nden vergi borcu uyarısı!

Beyoğlu Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler borçlarını yürürlüğe giren 6736 sayılı yasaya istinaden yeniden yapılandırarak ödeyebilecek. Borçların peşin veya taksitler halinde ödenmesine olanak sağlayan yasadan yararlanmak için 31.10.2016 tarihine kadar başvuruda bulunmak gerekiyor.

izmit belediyesinin borcu ne kadar Haberi

izmit belediyesinin borcu ne kadar

İzmit Belediyesi Mayıs dönemi meclis toplantısının 2. oturumu 2018 yılı kesin hesap özetinin görüşülmesi amacıyla ikinci kez toplandı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan  habere göre, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlık ettiği mecliste İzmit Belediyesi’nin kısa ve uzun vadeli borç toplamının 207 milyon 749 bin 549 lira olduğu belirtti.

Mecliste CHP adına söz alan Necat Çakır ise “2018 yılı gelir giderler eski Başkan Nevzat Doğan’ın söylediği gibi değildir. Esnafa borç yok deniliyor ama bu doğru değil. Rakamlar hiç de söylendiği gibi değil. Kısa vadede ödenecek borç tutarı 22 milyonu esnaflara olmak üzere 50 milyon 536 bin 849 lira, uzun vadeli borç tutarı da 157 milyon 212 bin 704 liradır. İzmit Belediyesi’nin toplam borcu ise 207 milyon 749 bin 549 lira olarak gözüküyor”...