28 / 04 / 2024

İzmit Buca Konutları ihalesi

İzmit Buca Konutları ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği Buca Konutları'nın 46 tanesi daha satışa çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları, 159 bin ile 195 bin TL arasında değişiyor.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tunç Soyer Buca Metrosu için görüştü!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buca Metrosu inşaatı ve deprem konutları için görüşme gerçekleştirdi. 

TOKİ Buca'da yeni konutlar yapacak!

Buca ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, ilçeye TOKİ ile yeni konutlar yapacaklarını söyledi...

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

İzmir Büyükşehir'e Buca Konutları'ndan rekor gelir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygun fiyatlarla satışa çıkardığı Buca Konutları’ndan 37 tanesi daha sahibini buldu, büyükşehir satışa çıkardığı konutlardan 89 milyon 183 bin TL gelir elde etti.

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği Buca Konutları'nın 46 tanesi daha satışa çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları, 159 bin ile 195 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları'ndaki 23 daire satışa çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği konutların 23 dairesini daha ihale yoluyla satışa sunuyor.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

İzmir Buca konutları yeni sahiplerini buldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı Buca Konutları’ndan 52 tanesi daha sahibini buldu. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği ihalenin toplam satış rakamı ise 11 milyon TL'ye ulaştı.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

Buca Şirinyer Parkı'na yine itiraz var!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin 81 bin metrekarelik cazibe alanı yalatmak için hazırladığı Şirinyer Parkı Projesi'ne imkan sağlayan ancak 2012 yılında yargı kararıyla iptal edilen imar planlan revize edildi. Yeni planlara Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası yine itiraz etti

İzmit Buca Konutları ihalesi Haberi

İzmit Buca Konutları ihalesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde değerlendirmek üzere inşa ettiği konutlardan ihtiyaç dışı olanlarını uygun fiyatla satmaya devam ediyor. Buca Tınaztepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde yapılan konutlardan 46’sının daha satışı için ihaleye çıkılıyor. Geçtiğimiz Mart ayında 23 daireyi yeni sahipleriyle buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 112 metrekare alana sahip 3+1 dairelerin 159 bin ile 195 bin TL arasında satışa sunulacağı ve 13 Nisan’da yapacağı ihale için son başvuru tarihini 12 Nisan 2017 olarak belirledi.


97 daire satıldı bile..

Vatandaşlar, konut alanında oluşturulan tanıtım bürosundan hafta içi 09.30 – 12.30 ve 13.30 – 15.30 saatleri arasında bilgi alabilecek. Konutlardan almak isteyen vatandaşlar, ihale giriş belgelerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Mesken Şube Müdürlüğü’nden temin edebilecekler. Şartname için konutların özelliğine göre satış bedeli üzerinden...