02 / 05 / 2024

İzmit Cedit 2016 kentsel dönüşümü

İzmit Cedit 2016 kentsel dönüşümü

Cedit Mahallesi’nde İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek zemin etüt çalışmalarına da başlandı. Zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

İzmit Cedit'te yıkımlar başladı!

İzmit'in Cedit mahallesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Mahallede 83 binanın yıkımı tamamlandı.

İzmit Cedit Mahallesi'nde evler tahliye ediliyor!

İzmit Cedit'te hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Hak sahipleri evlerini tahliye etmeye başladı.

TOKİ İzmit Cedit projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, İzmit Cedit projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 1.105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit 1105 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit 1105 konut ihalesini yaron saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

İzmit Cedit kentsel dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu!

Türkiye’deki en önemli kentsel dönüşümlerden biri olan İzmit'teki Cedit Mahallesi projesinde, ekipler sahaya indi ve ilk kazma vuruldu.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için ödemeler başlıyor!

İzmit'in Cedit mahallesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için 1479 hak sahibine uzlaşma ödemeleri yapılmaya başlandı. 

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İzmit Cedit'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilk imzalar atılmaya başladı. Kentsel dönüşüm ile 1105 konut inşa edilecek.

İzmit Cedit 2016 kentsel dönüşümü Haberi

İzmit Cedit 2016 kentsel dönüşümü

Kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi’nde İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da zemin etüt çalışmalarına da başlandı


İzmit’te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi’nde, zemin etüt çalışması başlatıldı. Bakanlar Kurulu kararı ile geçtiğimiz yıl riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılacak olan yaklaşık 126 dönümlük alanda halen hak sahipliği tespiti, gayrimenkul değerleme ve analiz çalışmaları devam ediyor.


ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK

Bölgede,  İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da zemin etüt çalışmalarına da başlandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek olan zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor. İzmit Belediyesi’nin kontrolündeki çalışmaların kentsel dönüşüm projesinin uygulanmasında önemli rol oynayacağı bildirildi. 


Manşet Kocaeli


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı


İzmit'te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi'nde zemin...