02 / 05 / 2024

izmit çınarevler son durum

izmit çınarevler son durum

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İzmit Belediye Meclisi 2016'nın son toplantısını gerçekleştirdi!

İzmit Belediye Meclisi 2016 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, önemli gün ve haftalarla ilgili görüşlerini dile getirdi.

İzmit Körfez Geçişi son yılların en verimli projesi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Semerci, bugünkü yazısında İzmit Körfez Geçişi projesini değerlendirdi. Semerci, ''Son yıllarda devreye alınan projeler içindeki en akıllı, en verimli, en ekonomik projedir'' dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son 340 metre!

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçi, Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın birleşmesini sağlamak ve son 340 metreyi tamamlamak için 252 metrelik yükseklikte gece gündüz çalışıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirilecek!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfezi Köprüsü’nün bitmesine çok az kaldı.Köprüsünün son tabliyelerinin birkaç gün içerisinde yerleştirilmesi planlanıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabliyeler için son hazırlıklar!

Tamamlandığında halen 8-10 saat süren İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde tabliyelerin yerlerine takılması için son hazırlıklar yapılıyor.

İzmit Körfez Köprüsü inşaatından son görüntüler!

İstanbul-İzmir ulaşımını 3.5 saate indirecek olan Gebze-İzmir Otoyolu Projesi bünyesinde yer alan ‘Körfez Köprüsü’ inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Köprünün İzmit Dilovası kısmındaki çalışmaların son halini ise haberturk.com görüntüledi.

İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfezi’ne yapılan Geçiş Köprüsü’nün son halini yayımladı. İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali...

İstanbul'da son 7 yılda 3 bin 979 derslik hizmete sunuldu

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu İstanbul'da son 7 yılda bağışçıların da katkılarıyla 23 bin 979 dersliğin hizmete sunulduğunu belirtti

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirim! Son 6 konut!

Sarıyer Park'ta 100 bin TL indirimli son 6 konutun satışı devam ediyor

Metroport Busidence'ta 555 bin TL! Son 9 ofis!

Bahçelievler'de bulunan Metroport Busidence'ta yaklaşık 90 ofisten son 9 adedin satışı devam ediyor

Sulukule'de kalan son iki ev de yıkıldı

Osmanlı İmparatorluğu döneminden bu yana Romanların yaşadığı İstanbul'un tarihi mahallesi Sulukule'ye dün buldozerler son darbeyi vurdu

Çakmak İnşaat Bostancı Projesi'nde 600 bin TL'ye! Son 2 konut!

Çakmak İnşaat'ın Bostancı'da inşa ettiği projede kalan son 2 konut 600 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL'ye satılıyor

izmit çınarevler son durum Haberi

izmit çınarevler son durum

İstanbul Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt'tan sevindiren haber geldi. Kurt sosyal medyadan yaptığı açıklamada dönüşüm için ruhsatın alındığını dile getirdi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Proje’ye ilgili daha önce açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar, “Bu mahallelerde iki temel sorun var. Birincisi 6306 sayılı Kanun’la riskli alan ilan edilen yerler, diğeri de bu bölgeler dışında kalıp en son İstanbul Büyükşehir Belediyesi (iBB) Meclisinden geçen saçak parsel meselesi. Saçak parsel; oturulan alan mülk sahiplerinde, geri kalan yol, otopark ve yeşil alanlar İBB’nin mülkiyetinde kalan alanlara deniliyor” şeklinde konuşmuştu. 

Silivri 4 Etap'ta kaba inşaat tamamlanıyor 

Kurt ayrıca 1.446 bağımsız birimin inşa edildiği yeni dönem ilk proje olan Silivri 4. Etap'ta kaba...