25 / 07 / 2024

İzmit çöp fabrikasının yeri ay sonunda belli olacak

İzmit çöp fabrikasının yeri ay sonunda belli olacak

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP’nin programında sarf edilen sözlere sert cevap verdi. Derben’te canlı bomba yetiştiriliyor açıklamalarına Ceyhan, hemen özür dilemesi gerekiyor dedi.

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi meclis gündeminde!

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği önergede, Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmasının nedenini sordu.

Maltepe Havagazı Fabrikası'nın plan değişikliğine tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Maltepe Havagazı Fabrikası alanıyla ilgili yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi. Tezcan Karakuş Candan, Havagazı Fabrikası'nın endüstri mirası olduğunu belirtti.

Egepen Deceuninck en büyük PVC fabrikasını İzmir’de açıyor!

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

Kütahya Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi iptal mi edildi?

Kütahya’da şeker fabrikasının özelleştirilmesi sırasında hibe edilen 113 dönümlük arazisi Kiler ve Torunlar'a verilmişti. Arazi mahkeme kararına rağmen Türk Şeker’e iade edilmedi.

Kalekim, Rusya fabrikasını kapatıyor!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkam Zeynep Bodur Okyay, Kalekim Rusya fabrikasının kapanacağını duyurdu.Grubun yurtdışındaki ilk yatıranı olan Kalekim Rusya fabrikası 2008'de açılmıştı.

Brisa ikinci fabrikasını Aksaray'da açacak!

Brisa; ikinci fabrikasını Aksaray’da açmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Yiğit Gürçay, “Bu 300 milyon dolarlık bir yatırım. İlk etapta bu yıl için 140 milyon dolar haracayacağız. İstihdam sağlamaya başladık” dedi.

Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılış töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılışına katıldı.

Manisa Akhisar Sigara Fabrikası'nın arazisine 6 teklif!

Manisa'da 1975 yılında temeli atılan ancak yapımı tamamlanamayan Akhisar Sigara Fabrikası'nın arazileri satışa çıkarıldı. Sigara fabrikasına ait iki arazi için ayrı ayrı açılan ihaleye 6 firma talip oldu.

Whirlpool, Manisa'daki fabrikasını büyütecek!

Amerikalı beyazeşya üreticisi Whirlpool, Türkiye'deki yatırımlarını arttırıyor. Manisa'daki fabrikasını büyütme kararı alan şirket 11 milyon TL yatırımla bayi ayağını büyütecek. 300 yeni Hotpoint mağazası açılacak

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

İzmit çöp fabrikasının yeri ay sonunda belli olacak Haberi

İzmit çöp fabrikasının yeri ay sonunda belli olacak

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, haftalık değerlendirme toplantısında basın mensuplarını karşısına çıktı. Açıklamasına hükümet tarafından yapılan terör operasyonlarına değinerek başlayan İl Başkanı Ceyhan “Operasyonlarda sona doğru geliniyor. Sur ilçesinde sona gelinmektedir. Çok yakın bir zamanda sonuçlanacaktır. Nevruz öncesinde bitmesi planlanıyor. Terör örgütünün ne insafı nede orada yaşayanlara saygısı vardır. Hükümet olarak insanlara zarar gelmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Keskin nişancılar tarafından şehitlerimiz vardır. İdil ve Nusaybin’de yoğun şekilde devam ediyor. Sur’da bitmek üzeredir” dedi.



HDP’LİLERE FEZLEKE


Terörün temsilcilerine sıra gelmiştir diyen Ceyhan “Kürsü dokunulmazlığına saygı duymaktayız. Teröristlerin taziyelerine gitmeleri kimse tarafından hoş görülmüyor. Bütçe görüşmeleri sonrasında 5 HDP’linin fezlekeleri meclise gelecektir. Milletvekilleri tarafından gereken cevap verilecektir. Bu mesele sadece AKP’nin değil herkesin sorunudur” açıklamasında bulundu.



DEMİRTAŞ’A ELEŞTİRİ


HDP’li Demiraş’ın açıklamalarına yorumlayan Ceyhan “Cuma...