15 / 05 / 2024

İzmit Fuarı ihaleleri

İzmit Fuarı ihaleleri

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Kocaeli'de İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün açıldı!

Kocaeli Belediyesi, İzmit Belediyesi, inşaat Mühendisleri Odası ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin desteğiyle KOTO, ilimizde Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın kapılarını bugün açıyor.

Kocaeli Fuar Alanı'ndaki 107 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Kocaeli Fuarı alanında bulunan 50 adet büfe ve satış yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Fuar Alanı'ndaki 57 dükkanın ihalesi yarın!

Fuar alanı içerisindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iş yerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı. Toplamda 107 iş yerinden 50’nin kiralama işlemi yapılırken, kalan iş yerlerinin ihalesi ise yarın yapılacak.

Kocaeli Yöresel Kültürler Fuarı yarın açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, fuarın, yarın İzmit Fuar Alanı'nda başlayacağını belirterek, etkinlikler çerçevesinde 50 sivil toplum kuruluşunun yerel ürünler ve kültürel zenginliklerini sergileyeceğini kaydetti.

Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 8 Mayıs'ta başlıyor!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DOMİF), 8 Mayıs Perşembe günü İzmit'te başlayacak. Fuara 320 firma katılacak.

Aşoğlu İnşaat 9. Dubai Emlak ve Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Sakarya ve İzmit’in öncü inşaat firmalarından AŞOĞLU İNŞAAT, 30 Nisan - 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında 9.defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarında yer alarak yeni projelerini tanıtacak...

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit Demos Kapı Fuarı'nda!

Kale Çelik Eşya ve Kale Kilit, 6 Haziran'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'ndeki 'Demos Kapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor.

Yapı Fuarı İstanbul 2010 gerçekleşti!

33.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 5 - 9 Mayıs tarihleri arasında Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi

Aykut Özbuğday: Hatay'ın fuar merkezini inşa etmek istiyoruz

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Özbuğday, Hatay'ın en büyük eksiği olan "Fuar Kongre Merkezi"nin inşaatını yapmaya hazır olduklarını söyledi

EVTEKS Fuarı, CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapıldı!

EVTEKS Fuarı, 19-23 Mayıs tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde yapıldı

İzmit Fuarı ihaleleri Haberi

İzmit Fuarı ihaleleri

İzmit Fuarını yaz aylarında binlerce Kocaelili vatandaş ziyaret ediyor. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, fuar alanında vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı. Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç’ün komisyon başkanlığında yapılan 2019 yılı fuar iş yerleri kiralama ihalelerine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

38 İŞ YERİNİN İHALESİ YAPILDI 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda 38 iş yerinin kiralama ihaleleri gerçekleştirildi. Encümen Toplantısı’nda 8 Balık Lokantası, 30 adet de Fuar içindeki iş yerleri olmak üzere toplam 38 adet iş yerinin ihalesi yapıldı.

SEZONLUK TEKLİFLER ALINDI


Fuar içinde yer alan iş yerleri ihaleleri 5 aylık sezon için teklifler alındı. Muhammen bedeli 4 bin 750 TL olan 1 ve 3 No’lu işyeri Nebahat Saka,...