03 / 05 / 2024

Kocaeli'de İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün açıldı!

Kocaeli'de İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün açıldı!

Kocaeli Belediyesi, İzmit Belediyesi, inşaat Mühendisleri Odası ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin desteğiyle KOTO, ilimizde Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın kapılarını bugün açıyor.



Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün kapıları açıyor. Interteks'te gerçekleştirilecek olan "Kocaeli İdeal Fuar, Evlilik ve Konut Fuarı" sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde olan, evini değiştirmek isteyen kişilerin bu alanda ihtiyaç duyulabilecekleri sektör ve ürün gruplarındaki yeni firmaları da ziyaretçilerle buluşturuyor. 



140 FİRMA KATILACAK 

Evlenmek isteyenlerin bütün gereksinimlerini bulabileceği bu fuarda, fuara süresi boyunca ise 25 ila 30 bin arasmda insana ulaşmayı hedefleniyor. Kocaelili firmalara öncelik verilen fuarda; mobilya, mobilya dekorasyon- mutfak tasarımı, duvar kâğıdı- yapı dekorasyon perde, tül, mefruşat, oteller, çiçekçiler, kuaförler, züccaciye, bankalar, organizasyon, firmaları, seyahat acentaları, nikâh şekeridavetiye, ayakkabı- çanta, gelinlik- abiye, tekstil- giyim, düğün ve nişan aksesuarları, halıev tekstili, düğün salonları, kuyumcular, fotoğrafçılar, beyaz eşya ve ev elektroniği alanında faaliyet gösteren 140'dan fazla firma yer alacak. 


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön