07 / 05 / 2024

Kocaeli fuarı

Kocaeli fuarı

Kocaeli Belediyesi, İzmit Belediyesi, inşaat Mühendisleri Odası ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin desteğiyle KOTO, ilimizde Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın kapılarını bugün açıyor.

Kocaeli Fuarı'ndaki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar alanındaki dükkanları kiralamak için ihaleye çıkıyor. 107 adet dükkanın kiraya verileceği açık teklif ihalesiyle dükkanlar 3 yıl süreyle kiralanabilecek.

Kocaeli sanayi ve teknoloji fuarına ev sahipliği yapacak!

Kocaeli'de fuar turizmi gelişmeye devam ediyor. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (Santek '13) 24-27 Eylül tarihlerinde karma olarak Kocaeli'de gerçekleşecek..

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan hazine arazisi açıklaması!

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümen toplantısı Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla Encümen Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi, Fuar alanı ve Karamürsel Terminal’indeki işyeri kiralamaları gerçekleştirildi.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Kocaeli Seka’daki eski trafo binası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından Seka içirişindeki Kocaeli Bilim Merkezi yanında yer alan Seka Kağıt Fabrikası döneminden kalma trafo binalarının ve Kocaeli Fuarı içerisindeki Altınhan binasının yıkımı için ihale yapılmıştı.

Kocaeli Emlakçılar Derneği kongreye gidiyor!

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu.Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak.

Kocaeli Fuarı alanındaki bina yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli fuarı Haberi

Kocaeli fuarı

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün kapıları açıyor. Interteks'te gerçekleştirilecek olan "Kocaeli İdeal Fuar, Evlilik ve Konut Fuarı" sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde olan, evini değiştirmek isteyen kişilerin bu alanda ihtiyaç duyulabilecekleri sektör ve ürün gruplarındaki yeni firmaları da ziyaretçilerle buluşturuyor. 



140 FİRMA KATILACAK 

Evlenmek isteyenlerin bütün gereksinimlerini bulabileceği bu fuarda, fuara süresi boyunca ise 25 ila 30 bin arasmda insana ulaşmayı hedefleniyor. Kocaelili firmalara öncelik verilen fuarda; mobilya, mobilya dekorasyon- mutfak tasarımı, duvar kâğıdı- yapı dekorasyon perde, tül, mefruşat, oteller, çiçekçiler, kuaförler, züccaciye, bankalar, organizasyon, firmaları, seyahat acentaları, nikâh şekeridavetiye, ayakkabı- çanta, gelinlik- abiye, tekstil- giyim, düğün ve nişan aksesuarları, halıev tekstili, düğün salonları, kuyumcular, fotoğrafçılar, beyaz eşya ve ev elektroniği alanında faaliyet gösteren...