24 / 07 / 2024

Evlilik ve Konut Fuarı

Evlilik ve Konut Fuarı

Kocaeli Belediyesi, İzmit Belediyesi, inşaat Mühendisleri Odası ve Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin desteğiyle KOTO, ilimizde Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nın kapılarını bugün açıyor.

Başkentte, 39 adet arsa, mağaza ve konut satılıyor! 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olma fırsatı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 630 bin TL'den başlayan fiyatlarla 39 adet arsa, mağaza ve konut satıyor. Peki Ankara'daki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Kiralar ve konut maliyetleri enflasyonu katlıyor! 

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, milletvekillerine yaptığı açıklamada, kira ve konut maliyetlerinin ABD enflasyonunu istenenden yüksek tuttuğuna dikkat çekti ve tüketici fiyatlarının zaman içinde düşmeye devam edeceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Kiraya yüzde 25 sınırı yarın biterse, kiracılar ve konut sahibi için ne değişecek? 

Yüzde 25 zam sınırının uygulandığı dönemde kiracı ile konut sahibi uyuşmazlıkları arttı ve bunun üzerine arabulucu sistemi uygulamaya alındı. Fakat şimdi kiralardaki yüzde 25 zam sınırı kaldırılıyor.  Peki kiracılar ve konut sahibi için ne değişecek? İşte detaylar...

İki şehirde satılık 9 arsa! Ticaret, turizm ve konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Adapazarı ve Edirne'de yer alan dokuz adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar ticaret, turizm ve konut imarlı olarak belirtildi.

Ünlü ekonomistten çarpıcı analiz: ÖTV ve konut sorunu aşılmazsa 'sokak insanları' ortaya çıkacak!

Yeni Şafak yazarı ekonomist Yusuf Dinç, yeni alınan kararlarla devreye alınan tasarruf programını hedeflerinden geriye düşürecek bazı vergi uygulamalarını eleştirdi ve ÖTV ve konut sorunu aşılmazsa 'sokak insanları' ortaya çıkacağını belirtti.

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Belediye ticaret ve konut imarlı 10 arsa satacak!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

İl Özel İdare ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı Merkez'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak belirlendi.

Bireysel Emeklilik'te yeni sistem netleşti! Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz!

Bireysel Emeklilik Sitemi'nde yeni dönemle ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlanarak netleşti. Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz! İşte detaylar...

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Evlilik ve Konut Fuarı Haberi

Evlilik ve Konut Fuarı

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı bugün kapıları açıyor. Interteks'te gerçekleştirilecek olan "Kocaeli İdeal Fuar, Evlilik ve Konut Fuarı" sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde olan, evini değiştirmek isteyen kişilerin bu alanda ihtiyaç duyulabilecekleri sektör ve ürün gruplarındaki yeni firmaları da ziyaretçilerle buluşturuyor. 



140 FİRMA KATILACAK 

Evlenmek isteyenlerin bütün gereksinimlerini bulabileceği bu fuarda, fuara süresi boyunca ise 25 ila 30 bin arasmda insana ulaşmayı hedefleniyor. Kocaelili firmalara öncelik verilen fuarda; mobilya, mobilya dekorasyon- mutfak tasarımı, duvar kâğıdı- yapı dekorasyon perde, tül, mefruşat, oteller, çiçekçiler, kuaförler, züccaciye, bankalar, organizasyon, firmaları, seyahat acentaları, nikâh şekeridavetiye, ayakkabı- çanta, gelinlik- abiye, tekstil- giyim, düğün ve nişan aksesuarları, halıev tekstili, düğün salonları, kuyumcular, fotoğrafçılar, beyaz eşya ve ev elektroniği alanında faaliyet gösteren...