15 / 05 / 2024

İzmit Fuarı iş yeri kiralama

İzmit Fuarı iş yeri kiralama

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Gaming İstanbul kapılarını açtı! Oyun tutkunları kuyruğa girdi

Oyun tutkunlarının uzun zamandır heyecanla beklediği oyun ve e-spor etkinliği İstanbul’da başladı. 18 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak fuar için oyun tutkunları sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak!

8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için son hazırlıklar tamamlanıyor. Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek fuarda 76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak.

İzmit Fuarı iş yeri kiralama Haberi

İzmit Fuarı iş yeri kiralama

İzmit Fuarını yaz aylarında binlerce Kocaelili vatandaş ziyaret ediyor. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, fuar alanında vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı. Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç’ün komisyon başkanlığında yapılan 2019 yılı fuar iş yerleri kiralama ihalelerine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

38 İŞ YERİNİN İHALESİ YAPILDI 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda 38 iş yerinin kiralama ihaleleri gerçekleştirildi. Encümen Toplantısı’nda 8 Balık Lokantası, 30 adet de Fuar içindeki iş yerleri olmak üzere toplam 38 adet iş yerinin ihalesi yapıldı.

SEZONLUK TEKLİFLER ALINDI


Fuar içinde yer alan iş yerleri ihaleleri 5 aylık sezon için teklifler alındı. Muhammen bedeli 4 bin 750 TL olan 1 ve 3 No’lu işyeri Nebahat Saka,...