01 / 05 / 2024

izmit hizmet binası

izmit hizmet binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, İzmit'te yeni hizmet binasının temel kazısına başladı. İnşaat sırasında Roma dönemine ait mezarlar bulundu.

İzmit TCDD Hizmet Binası'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan TCDD Hizmet Binası'nın inşaatı devam ediyor. Binanın yapım ihalesini Ersan İnşaat 1.4 milyon TL'ye kazandı.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

İzmit Belediyesi Çukurbağ Hizmet Binası'nın yenileme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olarak belirlendi.

İzmit Durhasan hizmet binası yenileniyor!

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor. Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor.

İzmit Belediyesi'nin Süleymaniye Köyü'ndeki hizmet binası açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

İzmit Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.

Sarıyer Belediyesi'nden ilk yeşil sertifikalı hizmet binası!

Sarıyerli yurttaşa hakettiği hizmeti tek merkezden verecek olan ve dünyanın ilk yeşil sertifikalı hizmet binası ünvanını taşıyan yapı, 06.02.2014 tarihinde yapılan sözleşmeyle Maslakta yükselmeye devam ediyor...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

izmit hizmet binası Haberi

izmit hizmet binası
İzmit'te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) yeni hizmet binasının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar çıktı. 





Müze Müdürlüğü görevlileri, inşaat çalışmaları durdurulan kazı alanında inceleme bulundu. İzmit Serdar Mahallesi İSU Genel Müdürlüğü binasının yıkım ve kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait olduğu düşünülen 3 lahit çıktı. 







Görevliler, Müze Müdürlüğü'nü arayarak tarihi eserler hakkında bilgilendirdi. Müze Müdürlüğü görevlileri inşaat sahasında çalışmaları durdurdu.