18 / 05 / 2024

izmit İkizliçeşme sokak iyileştirme çalışmaları

izmit İkizliçeşme sokak iyileştirme çalışmaları

Daha önceden birinci etabı tamamlanan Karabaş Mahallesi İkizliçeşme’deki sokak iyileştirme çalışmasının ikinci aşaması için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Silivri Akçeşme'ye yayalaştırma projesi!

Akçeşme Sokak esnafıyla buluşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yapılacak düzenleme çalışmalarının son halini esnafla paylaştı.

İzmit Kuruçeşme'nin yolları yenilendi!

İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde yol düzenleme, Topçular’da merdiven ve beton yol ile Kozluca köyünde parke yol çalışması yapıldı

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Kocaeli İkizliçeşme yenilendi!

Daha önceden birinci etabı yapılan Karabaş Mahallesi İkizliçeşme’deki sokak iyileştirme çalışmasının ikinci aşaması da tamamlandı.

İzmit Kuruçeşme'de park yapılıyor!

İzmit Belediyesi yetkilileri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’ne yeni bir park yapıyor. Mahalle sakinleri, yeni bir park yapılmasından dolayı oldukça mutlu.

İzmit İkizliçeşme’de ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Daha önceden birinci etabı tamamlanan Karabaş Mahallesi İkizliçeşme’deki sokak iyileştirme çalışmasının ikinci aşaması için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

İzmit Kuruçeşme yolları bakımdan geçti!

İzmit Belediyesi ekipleri, mahalle ve sokaklarda bulunan bozulmuş yollara bakım onarım çalışması yaptı. Kuruçeşme’de bulunan 5 sokaktaki bozuk yollar, bin metrekare parke kullanılarak tamir edildi.

Çeşme'de çarşı reformu!

İzmir’in Çeşme İlçesi’ndeki yayalaştırma projesi ile Çeşme Çarşısı genişletilerek, turizm faaliyetlerinin sokak aralarına kadar yayılmasını sağlanacak. Çeşme Yayalaştırma Projesi için Mayıs ayında ihaleye çıkılması planlanıyor.

İzmit Bağçeşme'de arsa fiyatları tavan yaptı!

İzmit Bağçeşme'nin her yeri şantiye görünümünde. Bir gün önce boş olan arsa, bir gün sonra inşaata başlanmış halde görülebiliyor. İzmit Bağçeşme'de arsa fiyatları tavan yaptı.

Keskin Group Soğukçeşme Sokağı'ndaki 12 konağı kiraladı!

Geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan bir sokak. Kral ve kraliçelerin ağırlandığı, cumhurbaşkanlarının doğduğu, tarihe tanıklık eden Soğukçeşme Sokağı yaklaşık 80 milyon Euro’luk yatırımla artık zengin turistleri ağırlayacak.

izmit İkizliçeşme sokak iyileştirme çalışmaları Haberi

izmit İkizliçeşme sokak iyileştirme çalışmaları

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre söz konusu bölgenin ikinci etap projesi tamamlandı ve ihale aşamasına gelindi. Yetkililer İkizliçeşme Sokak’taki 2.etap çalışmada 430 metrekare yolun piramit taş küp ile kaplanacağını 400 metrekarelik yaya kaldırımına da granit plat döşeneceğini söyledi. Çalışma tamamlandığında bölgeye ayrı bir değer katılacağı bildirildi.


Kocaeli...