18 / 05 / 2024

İzmit Kadıköy kapalı otopark

İzmit Kadıköy kapalı otopark

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otopark hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak bir projeyi daha hayata geçirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilen katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş tarafından bugün itibariyle işletilmeye başlandı.

THK'dan Kadıköy'de satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kadıköy'de bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 26 Şubat 2016 Cuma günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Kadıköy'de 2.9 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi'nde bulunan ev İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 2 milyon 900 bin TL bedelle kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

1982 yılında yeni Kadıköy İskelesi hizmete açılmış!

1982 yılında 2 bin kişilik kapalı alana sahip Kadıköy İskelesi hizmete açılmış. Yapımı üç yıl süren, aynı anda iki vapurun yanaşabileceği yeni iskele 125 milyon liraya mal olmuş.

Evim Kadıköy Fikirtepe iletişim!

Evim Kadıköy Fikirtepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 11 olarak belirlendi. Projede yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanlar, sauna, buhar banyosu, fitness center yer alıyor...

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otoparkta çalışmalar hızlandırıldı!

Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Temel uygulama çalışmaları tamamlanan yapıda demir örme işleri devam ediyor.

Kentplus Kadıköy Fikirtepe nerede?

Kentplus Kadıköy Fikirtepe nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kentplus Kadıköy 'de açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, koşu yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, açık-kapalı otopark bulunuyor...

Kentplus Kadıköy Fikirtepe!

Kentplus Kadıköy Fikirtepe projesinde açık-kapalı otopark, açık yüzme havuzları, açık-kapalı çocuk oyun alanları, koşu / yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, vale, kuru temizleme hizmetleri yer alıyor...

Fikirtepe Evim Kadıköy görselleri!

Fikirtepe Evim Kadıköy görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Evim Kadıköy 'de buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları mevcut.

Kocaeli Kadıköy'e 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor.

İzmit Kadıköy kapalı otopark Haberi

İzmit Kadıköy kapalı otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy mahallesinde projelendirdiği yedi katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkta son çalışmalar yapılıyor. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

Kaba işleri biten, otopark bağlantı köprüsü imalatları devam eden binada, cephe boyama, sıva ile teras kat çatı ve su yalıtım imalatları yapılıyor. Yapının Teras kat düğün salonu ve seminer salonları duvar uygulamaları, zemin kat dükkanların doğrama ve döşeme kaplama imalat işleri sürüyor. Yedi katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 121 taşıtlık otopark yer alacak. Yapının zemin katında 162 tezgahlık sabit pazar alanı, bir tanesi yemek salonu olmak üzere dört adet işyeri, dört adet dükkan, sekiz adet balık satış yeri, mescit...