05 / 05 / 2024

izmit kartepe konaklama

izmit kartepe konaklama

Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu" şeklinde konuştu

İzmit Kartepe’de yollar yenileniyor!

İzmir Belediyesi Kartepe'nin dört bir yanında yol iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

İzmit Kartepe'ye Double Treeby Hilton Oteli geliyor!

Kartepe’de Mustafa Satı tarafından yapılan ve 35 milyon dolarlık dev bir bütçeye sahip olan Bureau projesi kapsamında hayata geçecek 338 yataklı ve 5 yıldızlı Double Treeby Hilton Oteli için imzalar atılıyor.

Koaceli Kartepe'ye 35 milyon dolarlık otel inşa edilecek!

Kocaeli’nin en büyük konaklama merkezi olma iddiasıyla, Kartepe’ye 35 milyon dolara mal olacak olan Hilton Otel’in imzaları atılıyor.

Kartepe’de otel doluluk oranı yüzde 70'e çıktı!

Kartepe’de, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak merkezindeki doluluk oranı yüzde 70’lere çıktı. Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde çocuklar kayak yaparak stres atarken, otel yönetimi güvenlik açışından tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Kartepe'de sömestir bereketi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları'nın zirvesi Kartepe'deki otel, yarıyıl tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 70 doluluğa ulaştı. Kar kalınlığının 2 metrenin üzerinde olduğunu söyledi.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

Kartepe'deki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu!

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Kartepe'de yapı ruhsatlarında artış!

Kartepe'de yapı ruhsatlarında artış oldu. Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden 2014 yılında verilen yapı ruhsatlarında bir önceki yıla oranla yüzde 20 artış olduğu açıklandı

Kartepe'de ticaret ve turizm gelişiyor!

Kartepe'de ticaret ve turizm gelişiyor. Kocaeli Kartepe Belediyesi yeni yönetim modeli ile hemşerilerine sıradan belediyecilik hizmetlerinin yanında; düzgün yapılaşmada da aynı titizlik ve hassasiyeti gösteriyor

Reysaş GYO Kartepe Uzuntarla değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kartepe Uzuntarla değerleme raporunu yayınladı.

Kartepe Avluburun köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe Avluburun köy yolunda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. 9,5 kilometrelik yol güzergahında yapılan asfaltlama çalışmalarında 10 bin ton asfalt kullanıldı.

Kartepe'de köy kadınlarına turizm eğitimi verildi!

Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler'de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı proje dahilinde Ekoköy'deki girişimci köy kadınlarına turizm eğitimleri verilmeye başladı.

Alanya'da kış döneminde konaklama ücreti 10 euroya kadar düşüyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya'da bulunan 582 tesisten sadece 55'i kış döneminde açık. Alanya'da, yaz sezonunda ortalama 100 euro olan kişi başı konaklama ücreti, 10 euroya kadar düşüyor.

izmit kartepe konaklama Haberi

izmit kartepe konaklama


Kurban Bayramı tatilinde Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kartepe'de 6 bin 500 kişi konakladı. 


Kartepe'deki otelin genel müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tatilcilere güzel bir tatil yaşattıklarını söyledi. 


"Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu. Otelimiz yüzde 90 doluluk oranıyla devam etti. Bayram süresince hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Tüm misafirlerimiz gayet memnun ayrıldılar" şeklinde konuştu. 


Türker, Samanlı Dağları'nın eteğinde 1640 rakımlı zirvesiyle, İstanbul'a bir saat mesafedeki Kartepe'nin hem Körfez'i hem de Sapanca Gölü'nü gördüğüne işaret ederek, Türk turizmine yaz-kış hizmet verdiklerini anlattı. 


Kartepe'deki misafirlerin yüzde 60'ının İstanbul'dan geldiğini aktaran Türker, herkesi Kartepe'ye...