15 / 05 / 2024

izmit katlı otopark ve pazar yeri

izmit katlı otopark ve pazar yeri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yıllar süren gecikmenin ardından açtığı İzmit Kadıköy Mahallesinde yaptıracağı katlı otopark ve kapalı pazaryeri ihalesi yapıldı. 6 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi Haldız İnşaat vermişti..

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisiyle hayrete düşürdü!

İzmit'teki 8 katlı bina ilginç mimarisiyle görenleri hayrete düşürüyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla inşa edilen bina büyük korku yaşatıyor.

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisi ile hayret ettiriyor!

Kocaeli İzmit'te, 8 katlı bina ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla yapılan bina, korkuya sebep oluyor.

İzmit Katlı Otopark projesi büyük oranda tamamlandı!

İzmit'te otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin,Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkta son çalışmalar yapılıyor.

İzmit Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Bekirpaşa bölgesine inşa edilen 7 katlı otopark tamamlanmak üzere. İnşa çalışmaları hızla devam eden yapıda kaba inşaat tamamlandı, geriye detay işçilik kaldı.

İzmit şehir merkezindeki 7 katlı bina yenileniyor!

İzmit Hürriyet Caddesi üzerinde, Fevziye Camii karşısında bulunan, uzun yıllar Maksut Bey Lokantası olarak hizmet veren, mülkiyeti işadamı Yekta Levent'e ait 7 katlı eski bina yıkılıyor.

İzmit'teki 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Çalışmaların sürdüğü otopark 1060 araç kapasiteli olacak.

İzmit Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark'ın inşaatı devam ediyor!

İzmit sınırları içerisinde hizmet veren pazarların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve pazarcıların iyi koşullarda hizmet verebilmesi için Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde yapılması planlanan Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otoparkın temelleri atıl

İzmit Katlı Otopark projesinde çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, proje alanında incelemede bulundu.

İzmit'e 7 katlı pazar yeri ve otopark inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Tesise cumartesi ve de perşembe pazarları da taşınacak.

İzmit Bekirpaşa'da 7 katlı otoparkın inşaatı başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy mahallesine 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı Pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor...

İzmit'e yapılması planlanan katlı otopark ve pazar yerinin ihalesini Haldız İnşaat aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yıllar süren gecikmenin ardından açtığı İzmit Kadıköy Mahallesinde yaptıracağı katlı otopark ve kapalı pazaryeri ihalesi yapıldı. 6 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi Haldız İnşaat vermişti..

İzmit'te yıkılan 7 katlı binanın enkazı duruyor!

İzmit İnönü Caddesi Hafız Şerif Sokak'ın başında bulunan Mustafa Ayyıldız'a ait 7 katlı bina, kentsel dönüşüm kapsamında geçtiğimiz pazar günü yıkılmaya başlanmıştı. 7 katlı binanın enkazı olduğu gibi duruyor.

İzmit Belediyesi, aylık 110 bin TL'den katlı otopark kiralıyor!

İzmit Belediyesi, Ömerağa mahallesindeki katlı otoparkı aylık 110 bin TL'den üç yıllığına kiralıyor. İhale, 06 Ağustos 2012 Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak

izmit katlı otopark ve pazar yeri Haberi

izmit katlı otopark ve pazar yeri


Kadıköy Mahallesinde yapılması planlanan katlı otopark ve pazar yerinin ihalesini Haldız İnşaat aldı. Verilen teklifler arasında Haldız inşaat 23.250 bin TL teklif vermişti 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yıllar süren gecikmenin ardından açtığı İzmit Kadıköy Mahallesinde yaptıracağı katlı otopark ve kapalı pazaryeri ihalesi yapıldı. 6 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi Haldız İnşaat vermişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde komisyon huzurunda yapılan tahmini bedeli 27 milyon 830 bin 123 TL olan ihalede 23 milyon 250 bin TL ile en düşük teklif, Haldız İnşaat ve Otomotiv Şirketinden geldi. Diğer firmaların teklifleri ise şöyle oldu: Mesut Tandoğan-İlke Yapı İnşaat Şirketleri:23 milyon 640 bin TL, Menteş İnşaat-ACS İnşat Maden Kimya Nak. Gıda Şirketi: 24 milyon 890 bin TL, Saryapı İnşaat Şirketi: 28 milyon 761 bin TL, Arıtaş...