14 / 05 / 2024

İzmit kavga

İzmit kavga

İSTANBUL'un Fındıklı semtinde Salı Pazan merdivenlerinin gökkuşağı renklerine boyanmasıyla başlayan akım Türkiye'yi sarmaya devam ederken, dün ilginç bir müdahale yaşandı. İzmit'te merdiven boyayanlara para cezası kesildi...

Kiracısıyla kavga eden işyeri sahibi polise otomobili ile çarptı! Bu kadarı da olmaz dedirten olay...

Nevşehir'de kiracısıyla kavga eden iş yeri sahibi olaya müdahale eden polis memuruna arabasıyla çarptı. İşte ayrıntılar...

Zincir marketlerde kavga büyüyor! ŞOK Marketler'den şok açıklama!

Zincir marketler ve iktidar paydaşları arasındaki kavga zincir marketleri de birbirine düşürdü. ŞOK Marketler şok bir açıklama yaparak BİM yöneticisini istifaya davet etti.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Antalya'da arazi yüzünden kavga eden 5 kişiye para cezası!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 5 kişi hakkında adli işlem yapılırken, sosyal mesafe kuralını ihlal etmek nedeniyle 15 bin 750 lira ceza verildi.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 3 kişiye para cezası!

Şanlıurfa Narlıova Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle kavga eden 3 kişiye de sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ceza uygulandı.

Antalya'da dükkan sahipleri arasında kavga çıktı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Volkan Işık, kavga sonucunda karın boşluğundan bıçakladı.

Sultangazi'de ev sahibi ve nakliyeci arasında kavga çıktı!

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde ev sahibi ile nakliyeci arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda iki kişi yaralandı.

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında baltalı kavga!

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı. Kiracısından kirayı alamadığını iddia eden ev sahibi, kendi evine baltayla saldırdı.

Rize'de AVM inşaatındaki işçiler arasında kavga: 5 yaralı!

Rize'de alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçiler arasında kavga çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı....

3. Havalimanı şantiyesinde kavga çıktı!

3. Havalimanı şantiyesinde kavga çıktı. Açıklanmayan bir nedenle birbirine giren işçilerden 11 tanesi hafif yaralandı. Kavgaya jandarma müdahale etti.

İzmit kavga Haberi

İzmit kavga

İzmit'te merpen boyayanlara zabıta ekipleri para cezası kesti. İzmit'te hafta başmda başlayan ve zaman zaman polisin müdahalesine rağmen devam eden merpen boyama savaşı sürüyor. 


Bugüne kadar gençlerin 5 kez boyadığı merpenleri belediyede griye boyadı. İki gün önce merpen boyadıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeden serbest bıraküan gençler dün de Yuvam Akarca Konutları Sefa Sirmen Caddesi'ndeki merpenleri gökkuşağı rengine boyadı. Şikâyet üzerine olay yerine bu kez polis değü, İzmit Belediyesi zabıta ekipleri geldi. Ekipler merpen boyayan gençlere herhangi bir müdahalede bulunmazken, isimlerini alıp kahabetler kanununa göre 30'ar lira idari para cezası uygulanması için tutanak tuttu. Merpenleri boyayan E.G., U.A. ve C.G.'ye kesüen cezasının uygulanıp uygulanmayacağına İzmit Belediyesi Meclisi üyeleri karar verecek. 


HATAY'DA FIRÇA KAVGASI Hatay'da dün CHP Antakya İlçe Başkanı Semir Baklacı...