02 / 05 / 2024

izmit kolejleri

izmit kolejleri

Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, eylül ayında Özel Bilgi Küpü Koleji'ni İzmit Yahya Kaptan Mahallesi 'nde açacak. Kolejde öğrenciler için tüm olanaklar düşünülmüş durumda.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Mektebim Kolejleri Körfez yatırımcısı SEDCO ile Türk okulları açacak!

Körfez bölgesinin en büyük yatırım gruplarından SEDCO'yla ortak olan Mektebim Kolejleri, Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlara açılacak.

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

İzmit'e iki yeni yol açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak.

İzmit Körfezi geçiş köprüsü ankraj cıvatalarını Berdan Cıvata A.Ş üretti!

Avrupa'nın en uzun 2 ' nci asma köprüsü olan İzmir Körfezi geçiş köprüsünün ayaklarının ankraj cıvataları, Mersin'in Tarsus ilçesinde, Berdan Cıvata A.Ş. tarafından üretildi...

İzmit'te 50 köye 40 bin metrekare parke taşı döşenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'in 50 köyüne 40 bin metrekare parke düzenlenmesi yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında İzmit ve köylerinde bozulmuş yollar düzenlenecek.

Newjoy İzmit'te şube açtı!

Çocuk ve genç mobilyasının tanınmış markalarından New Joy'un Türkiye genelindeki 25. şubesi dün İzmit'te açıldı. Açılışa yönetim kurulu başkanı Birol Öner,satış koordinatörü Sinan Karabaş,firma yetkilileri Cüneyt Üzer ve Murat Taşyürek de katıldı.

İzmit ve köyleri çevre düzenleme işi ihalesi gerçekleştirildi!

Köylere hizmete aralıksız devam eden Büyükşehir, proje kapsamında 40 bin metrekare parke taşı,10 bin metrekare bordür, 1000 metre oluktaş, 500 metreküp taşduvar ve 3000 metre V kanal yapımı gerçekleştirecek.

İzmit'te Deprem Eğitim Akademisi kurulacak!

Marmara depreminde büyük yıkımların yaşandığı Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından dünyanın en büyük Deprem Eğitim Akademisi ( DEA ) ve ilk kurtarma teknolojileri tekno kenti kurulacak.

İzmit Körfez Köprüsü'nde keson temeller batırıldı!

İstanbul-İzmir yolculuğunu 3,5 saate indirecek Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu projesinin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Köprüsü inşaatında köprü kulesi temel kesonları (suyun içinde kalacak bölüm) denize batırıldı...

İzmir-İzmit Otoyolu 20 milyar liraya mal olacak!

8-10 saatlik yolu 3.5 saate indirecek İzmir-İzmit Otoyolu 20 milyar liraya mal olacak. Fakat her yıl 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak otoyol bu şekilde maliyetini 13 yılda karşılayacak...

izmit kolejleri Haberi

izmit kolejleri

Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 12 yıllık deneyimiyle eylül ayında Özel Bilgi Küpü Koleji'ni açıyor. 


İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:8 adresinde, 1 2 yıldan bu yana anaokulu, etüt merkezi ve butik dershane hizmeti veren Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 201 5 Eylül ayında Yenişehir Mahallesi Ateşböceği SokakNo:7 (Otogar Karşısında) tam donanımlı bir kolej açıyor. 


ERKEN KAYIT AVANTAJI 


Kendi deyimleriyle 'Temellerini sevgi, duvarlarını güven, boyasını kalite, donanımını bilgi' ile hazırladıkları 1 2 yıllık deneyimin eseri olan Özel Bilgi Küpü Koleji'nde; anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi verilecek. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında hizmete açılacak olan Özel Bilgi Küpü Koleji için kayıtlar şimdiden başladı. Çocuklarını sağlam temeller atarak iyi bir gelecek hazırlamak isteyen veliler, şimdi başvurarak erken kayıt...