04 / 05 / 2024

İzmit Otogarı bayram

İzmit Otogarı bayram

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Manisa Demirci Otogarı hizmete açıldı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL bedelle yenileme çalışmaları başlattığı Demirci Otogarı, bayram öncesi tamamlanarak, Demircililerin kullanımına sunuldu.

Kocaeli Sekapark-Otogar tramvayı için geri sayım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi törenle temelini attığı Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattı projesinde kullanılacak, Polonya’da imal edilen rayların imalatının tamamlandığı, İzmit’e getirilmek üzere yola çıkartıldığı öğrenildi.

Kocaeli Otogar-Sekapark tramvay hattı 2017'de bitecek!

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı.

İzmit Sekapark-Otogar tramvay inşaatı ön yeterlilik ihalesi yapıldı!

KOCAELİ-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark-Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı.

Otogarda bayram yoğunluğu yaşandı!

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir aldı.

İstanbul Esenler Otogarı'nda bayram yoğunluğu!

Kurban Bayramı öncesinde Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk yaşanıyor. Otobüslerin otogara girmekte zorluk yaşaması nedeniyle seferler gecikmeli yapılıyor. Konulan ek seferlere rağmen biletlerin neredeyse tamamının tükendiği belirtiliyor

Kısa bayram tatili, otogar yoğunluğunu azaltacak!

Kısa bayram tatili, otogar yoğunluğunu da azaltacak. Bu yıl Kurban Bayramı'nda tatilin kısa olması nedeni ile her bayram öncesi otogarlarda görülen yolcu yoğunluğu da beklenmiyor.

İstanbul Esenler Otogarı kilitlendi!

Ramazan Bayramı öncesi İstanbul'u terk eden tatilcilerin geri dönüşü dün Esenlerdeki İstanbul Otogarının kilitlenmesine neden oldu. Otogar girişinden geriye doğru 5 km'lik araç trafiği yaşandı.

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu

İzmit Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor!

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...

İzmit Otogarı bayram Haberi

İzmit Otogarı bayram


İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda ve bayramın ikinci gününe kadar yer yok. Vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleneceğini söyleyen firmalar, bu yoğunluğun bayramdan sonraya kadar devam edeceğini ve vatandaşların dönüş biletlerini şimdiden almaları tavsiye etti.

HERKESİ AİLESİNE GÖTÜRECEĞİZ

Yaşanan yoğunlukla ilgili gazetemize bilgi veren İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yazıhanecileri Derneği Başkanı Halil Baylam, “Bayram yoğunluğu başladı. Ayın 20’sinden itibaren otobüslerde bütün yerler doluydu ancak özellikle önümüzdeki günlerde bu yoğunluk daha da artacak. Ama vatandaşlarımız telaş etmesinler herkesi bayramda ailesine götüreceğiz” dedi.

EK SEFERLER DÜZNLENİYOR

“Vatandaşlarımız yolda kalarak mağdur olmasın diye ek seferler yapıyoruz” diyen Baylam, “Bu yıl çok...