29 / 04 / 2024

izmit otomatik otoparkı nerede

izmit otomatik otoparkı nerede

BRN Mimarlık’ın tasarladığı İzmir Otomatik Otopark, insansız mekanik kurgunun tasarıma yansımasını estetik bir dille vurgularken, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle ve kent dokusuna olan uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

İzmit Belsa Otoparkı aylık 158 bin TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 TL’ye kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

İzmit Belsa Otopark'ı yeniden ihaleye çıkacak!

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

izmit otomatik otoparkı nerede Haberi

izmit otomatik otoparkı nerede

Türkiye’nin birçok kentinde, birbirinden farklı fonksiyonlara sahip projeler üreten BRN Mimarlık’ın tasarladığı İzmir Otomatik Otopark, insansız mekanik kurgunun tasarıma yansımasını estetik bir dille vurgularken, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle ve kent dokusuna olan uygunluğuyla da dikkat çekiyor.

Farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projeler geliştiren BRN Mimarlık’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi için tasarladığı insansız tam otomatik otopark yapısı, kentin en hareketli noktalarından birinde yükselen 11 katlı bir makine olma özelliği taşıyor. İzmir Otomatik Otopark, insan ölçeğinden farklı geliştirilen nitelikleri, mekanik aksamların tasarım kriterlerine dahil edilmesiyle elde edilen modern yaklaşımları ve sürdürülebilirlik konusundaki duyarlılığıyla fark yaratırken, kentin ritmine uyum sağlayan detaylarıyla da çevresinin mekânsal psikolojisine uyum sağlıyor.


BRN Mimarlık kurucusu Mimar Baran Uyan, İzmir Otomatik Otopark’ın, kentte yer aldığı lokasyonla kurduğu görsel ilişkisini, “Gündüz birçok...