01 / 05 / 2024

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…



İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülüğünde, İzmit Belediyesi Encümeni bir araya geldi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne ait 7 gündem maddesi toplantıda karara bağlandı.  Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait 5 adet evrak için karar verildi. 

Kocaeli Barış Gazetesi’nin haberine göre, onaylanan evrakların bilgisi şu şekilde: 

-Bayraktar Mahallesi 133 Ada 43 ve 44 nolu Veli Kurşun ve hissedarlarına ait parselin ifraz, tevhid ve yola terk kararı onaylandı.

-Durhasan Mahallesi 747 Ada 5 nolu parselin yola terk kararı onaylandı.

-Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki liftli otomatik açık otoparkın kiracılık devri de onaylandı. 

-Liftli otoparkın işletmecisi olan Arzu Kör, kiracılık hakkının Tahir Erdeniz’e devredilmesi encümen kararı ile onaylandı. Liftli otoparkın ihalesi 26 Aralık 2018 yılında gerçekleşmişti. 

-Yenidoğan Mahallesi 4868 ada ve 5 ve 6 nolu parsel ile 4869 ada 16 nolu parselde kat karşılığı konut, sosyal tesis, dükkan, fırın inşa edilmesi ile ilgili tapu devri onaylandı. 

Karara göre 10 Adet tapunun devri yapıldı. 

İzmit’in yalıları İstanbul’a rakip oldu!


Geri Dön