30 / 04 / 2024

Tüysüzler ailesinin İzmit'teki binası yıkılıyor!

Tüysüzler ailesinin İzmit'teki binası yıkılıyor!

Tüysüzler ailesine ait İzmit'teki bina borçlar yüzünden satılmıştı. Binanın olduğu alana 3 bloklu site yapılması için yıkım işlemi başladı.



İzmit'in en büyük kuyumcuları arasında yer alan ve 2014 yılında iş yerleri olan Sarraf Tüysüzler firmasını kepenklerini kapatarak kayıplara karışan Tüysüz ailesinin ikamet ettiği Numan Sokak üzerinde bulunan malikane, ailenin borçları nedeniyle satışa çıkartılmıştı. Satılan apartman ve araziyi alan yeni müteahhit firma geçtiğimiz günlerde binanın yıkım işlemlerine başladı. 


3 BLOKLU SİTE YAPILACAK 

Karaaslan Hafriyat isimli firma tarafından yıkımına başlanan binanın çatısı ve pencereleri sökülürken kaba inşaatın ise önümüzdeki günlerde yıkımına başlanacağı öğrenildi. Arsayı satın alan müteahhit firma yetkilisi, binanın yıkım işlemlerinden sonra arsa üzerinde 3 bloklu site yapılacağını söyledi. 


İKAMETGAHLARI DURUYOR 

İsminin gizli tutulmasını isteyen müteahhit firma yetkilisi, Tüysüzler ailesinin malikaneden taşınmasına rağmen halen ikamet kayıtlarının orada görünmesi nedeniyle problem yaşadıklarını belirterek ailenin ikametgahlarını polis zoruyla oradan aldıracaklarını söyledi.



Kocaeli Gazetesi


Geri Dön