03 / 05 / 2024

İzmit park onarımı

İzmit park onarımı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı.

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

İzmit Belediyesi park bakım onarım çalışmalarına başladı!

İzmit Belediyesi, sadece şehir merkezindeki parkları değil köylerdeki parklarda da bakım onarım çalışması yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri köydeki parklar hakkında da bilgi verdi.

İhlas Marmara Evleri'nin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

İzmit'te yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında yol ve kaldırım bakım - onarım çalışması yapıyor.

İBB mezarlık, tarihi yerler ve park bahçelerin onarımını ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sorumluluk sınırları içinde park bahçeler, mezarlıklar, tarihi yerler, ören yerleri, asansörler, aydınlatma ve enerji tesislerinin bakım ve onarımının ihalesini 8 Ekim'de yapacak.

Şanlıurfa'da Park Bahçeler'den 23 Temmuz'da yüzme havuzu onarım ihalesi!

Şanlıurfa'da Park Bahçeler Şube Müdürlüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı yüzme havuzu onarım işini 23 Temmuz saat 11.00'de ihaleye çıkaracak...

Taşınmaz Kültür Varlıklarının Onarımına Yardım Yönetmeliği!

Taşınmaz Kültür Varlıklarının Onarımına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelik 15 Temmuz 2005 tarihinde 25876 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Taşınmaz Kültür Varlıklarının Onarımına Yardım Yönetmeliği hükümleri...

İstanbul trafik sinyalizasyon sistemlerinin bakım-onarım işi ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014 Yılı İstanbul Geneli Trafik Sinyalizasyon Sistemlerinin Bakım-Onarım Ve Revizyon İşi hizmet alımı işi ihale edecek. İhale 26 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Beykoz Hidiv Kasrı bakım ve onarım işi ihalesi 10 Aralık 'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Hidiv Kasrı bakım onarım ve restorasyon işi ihale edecek. İhale 10 Aralık 2013 tarihinde saat 10:30 'da Güngören 'de gerçekleştirilecek...

Heybeliada ve Burgazada'daki spor tesislerinin bakım ve onarım işi!

Heybeliada ve Burgazada'ya at barınakları yapılması ile adalar geneli spor tesislerinin bakım onarımı İnşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 3 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek...

Galata Köprüsü'nün bakım-onarım işi ihalesi 2 Aralık 'ta!

Galata Köprüsü'nün bakım-onarım, açma-kapama hizmetlerinin yapılması ve hidrolik borulama sisteminin yenilenmesi hizmet alımı işi ihale edilecek. İhale 2 Aralık 2013 tarihinde saat 11:30 'da gerçekleştirilecek...

İzmit park onarımı Haberi

İzmit park onarımı


İzmit Belediyesi tarafından parklarda bakım, onarım çalışmaları yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı. Söz konusu parkın güvenliği için panel çit de çekildi. Yetkililer, Tavşantepe’deki Ata Park ile Mehmet Ali Paşa Muhtarlığı çevresinde de çalışma yapıldığını bildirdi.

ZEMİNLER YENİLENDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Ata Park’ın zemin döşemeleri yenilenip, parka kondisyon aletleri yerleştirildi, ağaçlar budanarak, park çevresindeki bordürler elden geçirilerek bozuk oturma alanlarıyla oyun aletlerinin onarımı yapıldı. Mehmet Ali Paşa Muhtarlık çevresindeki yeşil alanlarda yeniden çapalanarak yeni süs bitkileri ve ağaçlar dikildi” dedi. Belediye ekipleri Ayazma Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi’ndeki 2096 metrekarelik parkta da bakım çalışması yaptı.



Manşet...