04 / 05 / 2024

izmit park

izmit park

İzmit Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen İstanbul Acıbadem Mahalle Muhtarı Mete Setbaşı’nın adını yapacağı bir parkta yaşatacak.

İzmit Körfezi hayat buluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfezin doğusunda yer alan İnterteks Uluslararası Fuar alanı arkasındaki 35 bin metrekarelik alanı pislikten temizleyip parka dönüştürüyor. Parkta Sekapark'takine benzer iki adet uçurtma tepesi bulunacak...

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

İzmit'e yeni park!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

İzmit Şirintepe'ye yeni park!

Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkın yapıldığı İzmit’teki park seferberliği devam ediyor. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’ne yeni bir park yapılıyor.

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

İzmit Karamürsel'e Soykırım Parkı mı yapılacak?

İzmit Karamürsel Yesevi Düşünce Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Derneği “Soykırım Anıtı ve Parkı” projesini hayata geçirebilmek için bir kampanya başlatıyor. İmza kampanyasında 8 bin 372 şehide ithafen 8 bin 372 imza toplanması planlanıyor.

İzmit Belediyesi Bosna Hersek'e park inşa ediyor!

İzmit Belediyesi tarafından Bosna Hersek'in önemli şehirlerinden Travnik'te park yapılıyor. Yıl içinde tamamlanacak olan parkın, İzmit ile Travnik arasındaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceği belirtildi.

İzmit Belediyesi’nden Malta Mahallesi’ne park!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahallenin sosyal yaşamını arttırmak amacıyla Malta Mahallesinde yeni bir park yapılacak. Bin 491 metrekarelik alanda yapılacak parkın yapımına başlandı.

İzmit Belediyesi 2015'te 19 park açtı!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 2015 yıl içinde Kuruçeşme’den Akmeşe’ye kadar şehrin değişik 19 ayrı yerinde yeni parklar yapılarak halkın hizmetine sunuldu.

İzmit Belediyesi'nden yeni park!

İzmit Belediyesi, yeni çocuk oyun alanları kazandırıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapılıyor.

İzmit Kocatepe'deki Gül Park Ekim'de açılacak!

İzmit Belediyesi'nin Kuruçeşme Kocatepe mahallesinde yaptırdığı Gül Park Ekim ayında açılıyor. Bölge sakinleri de yapılan park için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İzmit Belediyesi park bakım onarım çalışmalarına başladı!

İzmit Belediyesi, sadece şehir merkezindeki parkları değil köylerdeki parklarda da bakım onarım çalışması yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri köydeki parklar hakkında da bilgi verdi.

izmit park Haberi

izmit park

İzmit Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen İstanbul Acıbadem Mahalle

Muhtarı Mete Setbaşı’nın adını yapacağı bir parkta yaşatacak.Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla İzmit’te yapılacak parka şehit muhtarın adı verilecek


Darbe girişimi gecesi Acıbadem’de demokrasiye sahip çıkarken şehit edilen 2 çocuk babası ve aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım’ın da akrabası olan muhtar Mete Sertbaş’ın adının yaşatılacağı park Orhan Mahallesi’nde yapılacak. Bağçeşme Sokak ile Şeref Sokak arasında kalan 2300 metrekarelik alanda

yapılacak olan ve şehit muhtarın adının verileceği parkın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 327 bin Lira

olan parkın ihalesine 6 firma katıldı. Yapım süresi 3 ay olan parkın ihalesine katılan Beyhan Kars 282 bin 279 Lira, Hür­iş 468 bin 701 Lira, Uğur Erhan Kaya 319 bin 98 Lira, Yönver Yapı 306 bin...