25 / 07 / 2024

İzmit Radar Yolu Caddesi

İzmit Radar Yolu Caddesi

İzmit Yenimahalle'de yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde 3 kere çöken yol tehlike oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayı ve Haziran ayı içerisinde aşırı yağışlardan kaynaklı çöken yol, geçtiğimiz günlerde tekrardan çöktü.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

İzmit Umuttepe Öğrenci Yurdu'nun yolu asfaltlandı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Umuttepe Öğrenci Yurdunun yolu önce 757 ton pmt malzemesiyle sağlamlaştırıldı ardından da komple asfaltlandı.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

İzmit Belediyesi'nden arsa satışı!

İzmit Belediyesi Serdar Mahallesi Radar Yolu’ndaki arsayı ihale yoluyla sattı. Emine Zeybek Başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde gerçekleşen ihaleye tek kişi katıldı.

Kütahya'da Radar Camii'nin temeli atıldı!

Kütahya’da, Radar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Kütahya İl Müftülüğü tarafından yaptırılacak olan Radar Camii’nin temeli, düzenlenen törenle katıldı. Okmeydanı Mahallesi, Radar yolu üzerinde yaptırılacak olan Radar Cami’nin temeli dualarla atıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’nde Kedi Yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde kedi yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

Basın Ekspres Yolu geleceğin Maslak'ı olacak!

Atatürk Havaalanı ile E5 ve TEM’i birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu’nda 1994 yılında başlayan yatırımlar son yıllarda hız kazandı. Geleceğin Maslak’ı olarak gösterilen bölge hem inşaat şirketlerinin hem de yatırımcının radarında…

Körfez Köprüsü'nde kedi yolu montajı sürüyor!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden çekilmesi ardından üzerinde mühendis ve işçilerin yürüyeceği ’Kedi yolu’ montajına da başlandı.

İzmit Körfez Köprüsü'nün geçici yürüyüş yolu tamamlandı!

İzmir karayolu yolculuğunu 3.5 saate indirecek Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı 'kedi yolu' olarak da adlandırılan geçici yürüyüş yolunda sona yaklaşıldı.

İzmit Yürüyüş Yolu'nda satılık arsa: 3 milyon TL!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Çarşı Yürüyüş Yolu üzerinde yer alan 160 metrekare alanlı arsa Konak Emlak tarafından 3 milyon 850 bin TL bedelle satılığa çıkarıldı.

İzmit Radar Yolu Caddesi Haberi

İzmit Radar Yolu Caddesi


İzmit Yenimahalle İnkılap Caddesi üzerinde yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde 3 kere çöken yol tehlike oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayı ve Haziran ayı içerisinde aşırı yağışlardan kaynaklı çöken yol, geçtiğimiz günlerde tekrardan çöktü.  Yapımı devam eden inşaatında çökmeye etkili olduğu ve Radar Yolu Caddesi'nin alt kısmında yaşana göçük, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor.


YA EVLERDE ÇÖKERSE

Geçtiğimiz günlerde İzmit’i etkisi altında alan ve daha önce de çökmelerin meydana geldiği Radar Yolu Caddesi tamamen kapanmış durumda. Yolun asfalt bölümü büyük bir gürültüyle tamamen çökerken, evlerde çökme tehlikesi yaşıyor. Çökme sonucu herhangi bir can kaybı ya da yaralanma meydana gelmezken, bölgede yaşayan vatandaşlar çökmelerin evleri de etkilemesinden korkuyor. Konut sakinleri yetkililerden daha büyük bir olay daha yaşanmadan önlem alınmasını istiyor.


Manşet...