30 / 04 / 2024

İzmit Sarıcalar tapu dağıtımı

İzmit Sarıcalar tapu dağıtımı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sarıcalar'daki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

İzmit Sarıcalar’da tapular dağıtılıyor!

İzmit Sarıcalar’daki şuyulandırma çalışması tamamlandı.İzmit Belediyesi yetkilileri, 802 hak sahibine tapularının dağıtılmaya başlandığını müjdeledi.

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Sarıyer'in yeni imar planları meclisten geçti!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözülüyor. 13 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçti.

İzmit Sarıcalar'ın tapuları hazır!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sarıcalar'daki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

İzmit Sarıcalar’da tapular dağıtılıyor!

İzmit Sarıcalar’daki şuyulandırma çalışması tamamlandı.İzmit Belediyesi yetkilileri, 802 hak sahibine tapularının dağıtılmaya başlandığını müjdeledi.

Sarıyer’in 40 yıllık tapu sorunu mecliste!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu İBB Meclisi'nde görüşüldü. 10 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları İBB'den geçemedi.

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Sarıcalar tapu dağıtımı Haberi

İzmit Sarıcalar tapu dağıtımı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi tarafından Kabaoğlu Mahallesi Sarıcalar bölgesindeki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, 25 hektarlık alan üzerinde yapılan şuyulandırma çalışmasının yasal süreci tamamlandıktan sonra hak sahiplerinin tapularının hazır olduğu belirtildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü yetkilileri, 115 hak sahibinin tapularını İzmit Belediyesi’ne gelerek alabileceklerini...