29 / 04 / 2024

izmit Teleferik projesi

izmit Teleferik projesi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

TOKİ İzmit projesi için start verildi! Tam 711 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmit 2023 projesi için tarih belli oldu. 28 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 711 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

izmit Teleferik projesi Haberi

izmit Teleferik projesi

Pandemi süreci nedeniyle yaklaşık 4 aydır gerçekleştirilmeyen İzmit Belediyesi Meclisi uzun bir aradan sonra ilk defa yapıldı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Sosyal mesafe kurallarına uyularak, herkesin maske kullandığı ve seyircinin alınmadığı mecliste 24 gündem maddesi konuşuldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircinin alınmadığı meclisi vatandaşlar İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınla an be an takip etti.

Gündem maddeleri karara bağlandıktan sonra ise Başkan Fatma Kaplan Hürriyet sürpriz bir projeyi mecliste gündeme taşıdı. İzmit’e teleferik yapımını incelediklerini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Seçim çalışmalarında benim teleferik vaadim yoktu. Fakat, İzmit’te teleferik yapılabilir mi diye bir araştırma yaptırdım. İzmit’te incelenen 10 noktadan 2’sinde en az maliyetle yapılabileceği raporu verildi. Stratejik planımızda teleferik yer almıyordu. Ayrıca böyle bir...