01 / 05 / 2024

İzmit Titanic Otel Rezidans inşaatı

İzmit Titanic Otel Rezidans inşaatı

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Titanic Otel Grubu'ndan Mardan Palace'a 25 milyon Euro'luk yatırım!

Mardan Palace nisan ayında yeniden tatilcileri ağırlamaya başladı. Otel, Titanic Otelleri tarafından Halk Bankası'ndan kiralanarak resort konseptiyle yeniden hizmete girdi.

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Titanic Otelleri’nden Mardan Palace'a yılda 8 milyon Euro!

Almanya ve Türkiye’de toplam 13 otel ile hizmet veren Titanic Otelleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Mardan Palace ile ilgili bazı detayları paylaştı.

Titanic Hotels'den Kemer ve Hamburg'a yeni oteller geliyor!

Hem yurtiçi hem de yurtdışındaki otel yatırımlarıyla dikkati çeken Titanic Hotels yeni yatırım planları üzerinde çalışıyor.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

İzmit Titanic Otel Rezidans inşaatı Haberi

İzmit Titanic Otel Rezidans inşaatı

CHP’li eski milletvekili ve eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan otel ve rezidans inşaatı, ekonomik nedenlerden dolayı tamamlanamadı. 8 kattan meydana gelen inşaat geçtiğimiz yıl icradan satışa çıkartılmış ancak alıcı bulamamıştı. Harabe durumunda olan inşaatın ne olacağı ise merak ediliyor.

ASKERİ KIŞLANIN YANINDA

İzmit ve Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Sefa Sirmen, aktif siyaset yaşamını noktaladıktan sonra ticarete atıldı ve konut yapmak için çalışmalar başlattı. Sirmen’in dev projesi Kartepe’de, askeri kışlanın hemen yanı başında yükselen, büyük fabrikalara ve lüks sitelere yakınlığıyla dikkat çekmişti. İnşaat ilk aylarda hızlı ilerledi.

ZİRAAT BANKASI SATIN ALDI

Sefa Sirmen’in iyi giden inşaat çalışmaları, ekonomik sıkıntılar nedeniyle aksadı. İnşaatı Azeri ortağına devretti. Azeri ortağı da inşaatı devam etmedi ve alacaklılar, projeden daire alan isimler...