08 / 05 / 2024

izmit Vadi Park Evleri

izmit Vadi Park Evleri

Kocaeli Vadi Park Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği projenin ilk etabının Eylül 2014'te teslim edilmesi planlanıyor...

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

İzmit Seka Park sahilindeki iskele yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden beri atıl vaziyette bulunan iskelenin yıkımına başlandı.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

Vadi İzmit projesinin satış ofisi açıldı!

İzmit Belediyesi’nin 433 konutluk Vadi İzmit projesinin satış ofisi düzenlenen törenle açıldı.

Vadi İzmit projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle başlatılan Vadi İzmit Projesinin lansman toplantısı yapıldı.

Vadi İzmit’in temeli atıldı!

İzmit’te son yılların en büyük konut projesi olan Vadi İzmit’in temeli atıldı. Gültepe şantiye alanına yapılacak 443 konutluk projenin 1,5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadi İstanbul Park projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Vadi İstanbul Park satış fiyatları 2017...

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Vadi İstanbul Park fiyat listesi!

Vadi İstanbul Park fiyat listesi 823 bin 710 TL'den başlıyor. Vadi İstanbul Park projesinde 0,65 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

İzmit'e yeni park!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

izmit Vadi Park Evleri Haberi

izmit Vadi Park Evleri


Vadi Park Evleri Kocaeli'de inşa ediliyor. Proje 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


12 blok halinde yükselen Kocaeli Vadi Park Evleri kapsamında 140 adet daire bulunuyor. Projenin satışları devam ediyor.


Kocaeli Vadi Park Konutları'nda; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Vadi Park Evleri fiyat listesi kapsamında 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 137 bin TL ile 150 bin TL arasında değişiyor. 


İzmit Vadi Park Evleri projesinde 2+1 daireler 93 metrekare ve 3+1 daireler 126 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


3 etap halinde yükselen Vadi Park Evleri'nde teslimler 1.etap 30 Eylül 2014'te, 2. etap 31 Aralık 2014'te, 3. etap ise 30 Mart 2015'te gerçekleşecek. 


Vadi Park Evleri iletişim bilgisi:

Telefon: 0262 321 01 61 

Web: