02 / 05 / 2024

İzmit Veliahmet bina yıkımı

İzmit Veliahmet bina yıkımı

Geçen 6 yıl içinde 500’den fazla eski ve kullanım ömrünü tamamlamış yapıları yıkarak şehre adeta nefes aldıran İzmit Belediyesi’nce, Veliahmet Mahallesi’nde de bir harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Kocaeli'de toprak kayması nedeniyle bir bina boşaltıldı!

Kocaeli İzmit'te yaşanan toprak kayması sebebiyle yandaki 3 katlı bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

İzmit'teki tehlikeli binalar yıkılıyor!

İzmit'in Veliahmet Mahallesi’ndeki riskli metruk bina, İzmit Belediyesi ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı.

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisiyle hayrete düşürdü!

İzmit'teki 8 katlı bina ilginç mimarisiyle görenleri hayrete düşürüyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla inşa edilen bina büyük korku yaşatıyor.

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisi ile hayret ettiriyor!

Kocaeli İzmit'te, 8 katlı bina ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla yapılan bina, korkuya sebep oluyor.

İzmit'te riskli 2 bina tahliye edildi!

İzmit'te etkili olan yoğun yağışlar sonrasında toprak kaymasının yaşandığı 2 bina, çökme tehlikesi nedeniyle tahliye edildi. Binalarda oturanlar değerli eşyaları alarak evlerini tahliye etti.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

İzmit Veliahmet'te kentsel dönüşüm bekleniyor!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde Kayseri merkezli Veral isimli firma kentsel dönüşüm için çalışmalarını devam ettiriyor.

Kocaeli'de yap-işlet-devret modeliyle bina ihalesi!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Ömerağa Mahallesi 297 Ada, 1 Parsele kayıtlı 815,04 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerindeki komple bina yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkıyor..

Tüysüzler ailesinin İzmit'teki binası yıkılıyor!

Tüysüzler ailesine ait İzmit'teki bina borçlar yüzünden satılmıştı. Binanın olduğu alana 3 bloklu site yapılması için yıkım işlemi başladı.

İzmit Veliahmet ve Hacıhzır'da dönüşüm başladı!

İzmit Belediyesi’nin Cedit-Erenler bölgelerindeki Kentsel Dönüşüm çalışması devam ederken, Kayserili işadamı Ömer Veral’ın sahibi olduğu Veral İnşaat firması Veliahmet ve Hacıhzır mahallelerinde büyük bir kentsel dönüşüm projesini başlattı.

İzmit Veliahmet bina yıkımı Haberi

İzmit Veliahmet bina yıkımı


İzmit Belediyesi, şehirdeki eski ve kullanılmayan yapıları yıkmaya devam ediyor. Geçen 6 yıl içinde 500’den fazla eski ve kullanım ömrünü tamamlamış yapıları yıkarak şehre adeta nefes aldıran İzmit Belediyesi’nce, Veliahmet Mahallesi’nde de bir harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi. Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Veliahmet Mahallesi Korniş Caddesi No 13 adresinde bulunan tek katlı harabe yapı, Belediye Encümeni’nin kararı doğrultusunda iş makinası yardımıyla yıkıldı.



Kocaeli Büyükşehir...