26 / 05 / 2024

izmit yeni halk otobüsleri

izmit yeni halk otobüsleri

Kocaeli Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri tarafından alınan araçları Otokar, İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen törenle teslim etti. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül otobüslerle ilgili bilgi verdi...

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

İstanbulkart sahipleri çok şanslı! Yeni başladı! Paranız karta iade edilecek

İstanbul’da yaşayan vatandaşların her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya başladı. Buna göre İstanbulkart ile Halk Bakkallarda ödeme yapanlara ödemelerinin yüzde 20’si kartlarına iade edilecek.

Borsa'ya yeni bir GYO daha geliyor, üç ayda bir temettü dağıtacak kira gelirini paylaşacak

Artaş İnşaat 2023 yılında yeni bir GYD kurarak halk arz etmeyi planlıyor. Kurulacak şirketin yüzde 25'inin halka açılacağını kaydeden Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, "Yüksek kira gelirini vatandaşla paylaşacağız" dedi.

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören gözüne inanamadı!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında bulunan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli vatandaş için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte söz konusu kampanyalar ile ilgili detaylar...

3 bankada peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank arka arkaya açıkladı! Tabloyu gören gözüne inanamadı

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte detaylar...

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bilhassa ayın sonunu getiremeyen emekli vatandaşlar için özel olarak bir tüketici kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte detaylar...  

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Elektrikte yeni dönem başlıyor! Faturalar düşüyor! En az yüzde 50...

Halkın yükünü azaltmak için elektrik faturalarında yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Tedarik şirketleri elektriği kamu kuruluşu EÜAŞ'tan satın alacak, kamudan şirketlere ucuza mal olan elektrik halka da ucuza gelecek.

Halk Ekmek'e zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada Halk Ekmek'in yarın itibariyle zamlı olarak satılacağını duyurdu...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

izmit yeni halk otobüsleri Haberi

izmit yeni halk otobüsleri


Otokar, Kocaeli Belediyesine 20 ve Kocaeli Özel Halk Otobüsçülerine 16 otobüs teslim etti.


Otakar açıklamasına göre, Kocaeli Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri tarafından alınan araçları Otokar, İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen törenle teslim etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kooperatif yetkilileri ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül’ün katıldığı törende Otokar, Kocaeli Belediyesine 20 adet, Özel Halk Otobüsçülerine ise 16 adet olmak üzere toplamda 36 adet KENT LF otobüs teslimatı gerçekleştirdi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Kocaeli şehrimizin toplu taşımada dönüşüm yönünde attığı adımlara Otokar olarak eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kocaeli’nin modern, verimli, enerji tasarrufu sağlayan ve çevreci araçlar ile toplu taşımacılık alanında attığı bu önemli adım diğer belediyelere...