01 / 05 / 2024

İzmit yenimahalle yıkım

İzmit yenimahalle yıkım

İzmit Belediyesi, hazine arazine inşa edilen kaçak yapıları tek tek yıkıyor. Yenimahalle’de İ.Ö. tarafından yapılan yapı yıkıldı.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

İzmit'teki yıkım ihalesine 5 firmadan katılım!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan metruk yapıların yıkımıyla ilgili ilk ihale düzenlendi. İhaleye 5 firmadan katılım sağlandı.

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

Kocaeli Türk Telekom binası yıkımına başlandı!

Tramvay projesi kapsamında İzmit’te başlayan ilk yıkım çalışması olan Türk Telekom binasında yıkımın büyük bir kısmı bitti

İzmit'teki bazı yapılara yönelik yıkım ve ceza kararları belirlendi!

Emine Zeybek başkanlığındaki encümen toplantısında yıkım ve ceza kararladı çıktı. Bu arada, İzmit’teki 21 taksi durağının da aralarında olduğu toplam 24 yerin kiralanmasıyla ilgili ihalenin de 17 Şubat’ta yapılacağını duyuruldu.

İzmit'te görsel kirlilik oluşturan binaların yıkımına devam ediliyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelinde görsel kirlilik oluşturan yapıların yıkımına devam ediyor. Son olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bir binanın yıkımı gerçekleştirildi.

İzmit'te 3 baz istasyonu yıkım kararı çıktı!

İzmit Belediyesi Encümen toplantısında 3 kaçak baz istasyonu için yıkım kararı çıktı. Emine Zeybek Başkanlığında toplanan İzmit Belediyesi Encümeni, belediye mülkiyetindeki bazı yerleri kiraya verdi.

İzmit yenimahalle yıkım Haberi

İzmit yenimahalle yıkım

İzmit Belediyesi kaçak yapılaşmaya savaş açtı.  İzmit Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinasıyla yıkıldı.

Mavi Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri Yenimahalle Köroğlu Sokak’ta  İ.Ö. tarafından hazine arazisine kaçak yapı yapıldığı ihbarını alınca harekete geçti.

Vatandaşları kaçak yapı yapmamaları konusunda uyaran yetkililer, yıkım ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yapılan kontrolde yapının 775 sayılı Gecekondu Yasasının 18.maddesine aykırı olduğu belirlenerek...