17 / 05 / 2024

İzmit Yenişehir hizmet binası

İzmit Yenişehir hizmet binası

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’na yeni hizmet binası yapılıyor!

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’nın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak üzere başlattığı “Yeni Hizmet Binası” projesinde inşaat aşamasına geçiliyor.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası açıldı!

Yenişehir Belediyesi’nin yeni inşa edilen hizmet binasının açılışı, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın katılımıyla yapıldı.

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Meslek Yüksekokulu'na 6 bina!

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na 6 yeni bölüm ile yeni hizmet binaları kazandırılacak. Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhat Ayaz, ek hizmet binalarını yapmak için kolları sıvadıklarını belirtti.

Yenişehir’de yollar yeniden onarılacak!

İzmit Belediyesi’nde Yenişehir Mahallesi’nin üst yapı yenileme ve tamiratı için ihale yapıldı. Mahalledeki bozulan yol ve kaldırımların onarımı için yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

İzmit Yenişehir yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Haftanın en az 2 günü gerçekleştirilen mahalle gezisinin sonuncusu Yenişehir'de yapıldı.

İzmit Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek olan çalışma toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmit Yenişehir hizmet binası Haberi

İzmit Yenişehir hizmet binası


İzmit Belediyesi tarafından, Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapılıyor. Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yenişehir Furkan Sokak No; 28 adresindeki hizmet binası 130 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor. Yaklaşık 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor. Yetkililer, binanın tamamlandığını ve çevre düzenleme çalışmalarının da yakında biteceğini söylediler.





İzmit...