07 / 05 / 2024

İzmit yıkım ihalesi

İzmit yıkım ihalesi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan metruk yapıların yıkımıyla ilgili ilk ihale düzenlendi. İhaleye 5 firmadan katılım sağlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Elazığ'da hasarlı binalar için yıkım ihalesi!

Elazığ Belediyesi, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğüne sahip depremde ağır zarar alan binalarla ilgili yıkım ihalesini tamamladı. 

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Karaman'da malzeme karşılığında yıkım ihalesi!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karaman Merkez Dereköy Mahallesi'nde yer alan yapılar için yıkım ihalesi düzenliyor.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

İzmit yıkım ihalesi Haberi

İzmit yıkım ihalesi

İzmit'te Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kaçak yapıların yıkımı için başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaeli en İşleri Müdürlüğü'nce düzenlenen yıkım ihaesinin bedeli 269 bin 117 lira olarak açıklandı. 

İhaleye katılan Derya Ticaret 159 bin 802 lira, Ulaşoğulları İnşaat 219 bin 505 lira, Kulaca İnşaat 239 bin 548 lira, Ersun İnşaat 214 bin 288 lira ve Mustafa Canlı da 188 bin 748 lira teklif sundu.İşin yapım süresi 120 gün olan ihaleyle ilçe sınırlarında metruk, tehlike oluşturan, imara aykırı yapılar, bina, kaldırım, duvar, sundurma çatı vb yapıların yıkımı...