25 / 07 / 2024

İzmit Yürüyüş Yolunda satılık dükkan

İzmit Yürüyüş Yolunda satılık dükkan

Kocaeli İli İzmit İlçesi Çarşı Yürüyüş Yolu üzerinde yer alan 160 metrekare alanlı arsa Konak Emlak tarafından 3 milyon 850 bin TL bedelle satılığa çıkarıldı.

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Mevduat faizleri borsaya rakip olma yolunda! Yatırımcıların kafası karıştı! Faizler daha da yükselebilir

Geçtiğimiz sene mevduatta bekleyen yatırımcılar, borsa yükselişe geçince tercihini değiştirmeye başladı. Özellikle son yılda borsada kar eden yatırımcıların kafası karıştı. 

İstanbul için uzman isimden ürküten uyarı! Kuzey Anadolu fayını işaret etti: Çökmeler devam ediyor! 

Prof. Dr. Süleyman Dalğıç, Beylikdüzü Gürpınar sahilindeki yürüyüş yolunda çökmelere dikkat çekerek, önlem alınması gerektiğini aktardı. 

Yıl sonu yaklaşırken uzmanlardan, borsadaki yatırımcılara çok önemli uyarı!

Borsada bir süredir işleri yolunda giden yatırımcılara uzmanlardan, “Özellikle yılın bu son günleri için dikkatli olun” uyarısı geldi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

İzmit Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi’nin yüzde 90’ı tamam!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi’nin inşaatının yüzde 90'ını tamamladı.

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

İzmit Yürüyüş Yolunda satılık dükkan Haberi

İzmit Yürüyüş Yolunda satılık dükkan

Kocaeli İli İzmit İlçesi Çarşı Yürüyüş Yolu üzerinde arsa değerinde ticari alan 3 milyon 850 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmaz MİA-1 alanında kalıyor. Arsanın imarı bodrum+4 kat olarak belirlendi.