24 / 07 / 2024

izmitteki valilik konağı yıkılacak mı

izmitteki valilik konağı yıkılacak mı

İzmit Belediyesi Şubat dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. İşte İzmit Belediyesi Şubat ayı gündemi...

İzmit Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediyesi Şubat dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. İşte İzmit Belediyesi Şubat ayı gündemi...

İzmit Kültür Tepesi Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1 Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kültür Tepesi'ndeki Valilik Konağı'nın yıkımı onaylandı.

Bingöl vilayet konağı yıkılacak!

Valilik, eski adliye binasına yapılacak. Boşalan yer Dörtyol Parkı ile birleştirilerek otopark ve yeşil alan olacak. Valilik toplantı salonunda, yapılması planlanan Valilik Yeni Hizmet Binası ve Hükümet Konağı proje toplantısı düzenlendi.

Adıyaman Valilik Konağı 2019'da tamamlanacak!

Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin yeni binalarının ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.Ağustos ayı içerisinde temeli atılacak olan binaların 2019 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Aksaray Valilik binası restore edildi!

Kentin simgelerinden 86 yıllık tarihi Hükümet Konağı, yeniden Valilik olarak kullanılmaya başlandı. Aksaray'ın önemli simgelerinden olan Valilik binası, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete girdi.

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na onarım yapılıyor!

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na bakım ve onarım yapılıyor.Valilik yetkilileri, yeni binaya taşınana kadar mevcut binanın bakım ve onarımın yapılarak hizmet vermeye devam edileceği belirtildi.

Kastamonu hükümet konağı restorasyonu ne zaman bitecek?

Kastamonu’da hükümet konağının restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şehmus Günaydın, “Valilik binamızı tarihi özelliğine uygun olarak yapıyoruz. Çalışmalar başladı ve kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Tarihi Sabit Efendi Konağı eski günlerine kavuşacak!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı' ndaki çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi...

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nın yapım çalışmaları devam ediyor!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı'ndaki çalışmaların tamamlanacağının müjdesini verdi.

Tarihi Sabit Efendi Konağı açılış için gün sayıyor!

Tarihi Sabit Efendi Konağı’nda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz" dedi

Keleşin Konağı açılış bekliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından restore edilen Keleşin Konağı'nın hizmete açılması bekleniyor. Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi'nin alt kısmında bulunan ve 2012 yılında başlanılan Keleşin Konağı'nda ki restorasyon tamamlandı.

Aftonkarahisar'da valilik yapı firmalarını yakın takibe aldı!

Afyonkarahisar Valiliği, şehir merkezinde görev yapan yapı denetimi, zemin etüdü ve imar uygulamaları yapan şirketleri yakın takibe aldı. Valilik firmalardan yapılan işlerle ilgili rapor isteyecek.

Afyonkarahisar'da valilik yapı firmalarını yakın takibe aldı!

Afyonkarahisar Valiliği, şehir merkezinde görev yapan yapı denetimi, zemin etüdü ve imar uygulamaları yapan şirketleri yakın takibe aldı. Valilik hazırladığı yeni bir yönetmelik ve çalışma talimatı doğrultusunda, yapılan işlerle ilgili rapor isteyecek.

izmitteki valilik konağı yıkılacak mı Haberi

izmitteki valilik konağı yıkılacak mı


İzmit Belediyesi Şubat dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı.


Başkan Doğan, meclis toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada Valilik Konağı’nın yıkılacağını söyledi. Doğan, “uzun zamandır vali konağının yıkılması konusunda çalışma yapıyorduk. Sağ olsun sayın valimiz de konuyla olumlu bakıyor. Burasını yıkıp Tarih Koridoru’na dahil edeceğiz. Valiliğe de yeni konak yapacağız” dedi.


Toplantıda Kültür Tepesi Cephe iyileştirmeyle ilgili teklifin detaylı görüşülmek üzere ilgili komisyona gönderilmesi kararlaştırıldı.


Meclis toplantısında İzmit Belediyesi’ne ait hasta nakil aracının Gümüşhane Belediyesi’nin bedelsiz olarak verilmesi kabul edildi.


Bir sonraki meclis toplantısının 7 Mart Salı günü saat 15.00 de yapılması kararlaştırıldı.



İzmit...