27 / 07 / 2024

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezi

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezi

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantı da 1/5000 ölçekli İmar değişikliklerin ne zaman tamamlanacağı hususları konuşuldu.

İznik Belediyesi 12 taksitle iki arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik Elbeyli'de yer alan iki adet arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İznik Belediyesi'nden büyük fırsat: 7 adet arsa satacak!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik'te yer alan yedi adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Elbeyli Mahallesi'nde yer alıyor...

İznik Belediyesi 7 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik'te yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İznik'te 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat! 

İznik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satıyor. İşte tüm merak edilenler ve arsaların fiyatları...

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

İznik Belediyesi 8 adet arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli İznik Belediye Başkanlığı, Bursa İznik Elbeyli'de yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ilan...

İznik Belediyesi iş yerlerinden 3 ay daha kira almayacak!

İznik Belediye Başkanlığı tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 sebebiyle belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay daha kira almayacak.

İznik'e 3 yılda 60'a yakın tesis inşa edildi!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi Hizmet Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ağırladı. Toplantıda İznik yatırımları masaya yatırıldı.

İznik'te yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’nın İznik ilçesinde, yeni belediye binası ve kültür merkezinin temeli törenle atılırken, semt sahası da hizmete açıldı.

İznik Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı toplantısı 7 Ekim'de!

İznik Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sur İçi Koruma İmar Planı Tadilatı kapsamında 7 Ekim 2016 ve 17 Aralık 2016 tarihlerinde halk toplantısı yapılacak.

İznik'te yol çalışmaları başladı!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, alt yapısı biten yollarda çalışmalara start verdi. Kılıçaslan ve Atatürk caddelerinde İstanbul Kapı tarafındaki yolun bitmesinin ardından Yenişehir Kapı’da çalışmalara başlandı.

Bursa İznik'e düğün salonu inşa ediliyor!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "İznik Belediyesi olarak yapımına başladığımız Mustafalı Düğün Salonu 330 metre kare kapalı alan üzerine yapılacak.'' dedi.

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezi Haberi

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezi


İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı İmar Toplantısında" Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. İznik'i Yeniden İmar ederken, İnsanlığa vizyon projeler sunmalıyız. İnsanlığa mezarlık değil, güvenli ve görsel projelerle hitap etmeliyiz. Deprem bölgesinde bulunan ilçemize sağlam binalar inşa etmeliyiz. 

İznik'in Sur içi imarı 1400 yıllık bir mimariye sahiptir. 

İznik'teki İmar durumu Roma ve Bizans dönemine ait bir altyapıya mevcut. Yapacağımız projeleri de bu altyapı ölçeğinde değerlendirerek orijinale uygun yapmalıyız" dedi. 

İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimarı Emine Çalışkan yaptığı açıklama da " 1/5000 ölçekli planlarımız cuma günü itibari ile askıdan indirildi. Şuanda i i bir itiraz yok, Şimdiki süreçte de 1/1000 ölçekli planlarımız gidecek. Bununda ilk mecliste Büyükşehir Meclisine bir önerge ile girmesini sağlayacağız. Bir veya İki aylık süreçte geçerse şayet askıdan inme...