28 / 04 / 2024

İznik Travel Turkey fuarı

İznik Travel Turkey fuarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 Mart'ta!

Dünyanın en kapsamlı ve en prestijli gayrimenkul organizasyonu Cityscape’in etkinlik portföyüne eklediği son fuar niteliği taşıyan Cityscape Turkey'e günler kaldı. Cityscape Turkey tanıtım toplantısı 22 MArt 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Cityscape Turkey, gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacak!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en büyük organizasyonu CITYSCAPE’in Grup Direktörü Wouter Molman, “Cityscape Turkey, 2016 yılında özellikle yabancıya satışta agresif büyüme hedefine sahip Türkiye gayrimenkul sektörü için kaldıraç olacaktır“ dedi.

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moonlıne Travel Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rebın Khasraw Mustafa, Bland Saeed Qader, Brwa Saeed Qadır ve Mıran Akram Mohammed ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Şişli'de kuruldu.

Cityscape Turkey 24-26 Mart'ta gerçekleştirilecek!

Gayrimenkul sektörünün en büyük küresel organizasyonlarından CITYSCAPE İstanbul’a geliyor. CITYSCAPE TURKEY, ulusal ve uluslararası arenada gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları ve yatırımcıları bir araya getirecek.

Investor's Guide Turkey'de GYODER üyelerine yüzde 20 indirim imkanı!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan "Investor's Guide Turkey", 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor. Investors Guide'da İşbirliği kapsamında GYODER üyelerine %20 indirim imkanının sunulacak.

BS Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Birgan Sağlam tarafından 30 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Atatürk Caddesi' nde kuruldu.

Cityscape Turkey kapılarını 24 Mart'ta açacak!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Cityscape Turkey’in ilki bu yıl düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilkinin 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini belirtti.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24 Mart'ta başlıyor!

İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin 2016'da düzenleneceğini açıkladı. Şimdiden en önemli uluslararası gayrimenkul buluşmalarından biri olacağı öngörülen fuar, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24-26 Mart'ta!

Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

İznik Travel Turkey fuarı Haberi

İznik Travel Turkey fuarı

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda İznik Belediyesi kentin tanıtımı için İznik’i Keşfet stantı açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı. İzmir’de düzenlenen fuara katılan ve İznik’in tarihi ve kültürel tanıtımı için stant açan İznik Belediyesi, el emeği göz nuru İznik çinileri ile en gözde stantlarından birisi oldu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve aralarında çok sayıda vali, büyükşehir belediye başkanları, bürokrat ve kent dinamiklerinin yanı sıra yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi.İznik standına gelen ziyaretçilere kentin tarihi ve turistik değerlerini anlatan Kitap, tanıtım broşürleri, CD’ler dağıtılırken, görselliği ile el emeği göz nuru İznik çini stantta yoğunluğu artırdı. İznik gölü, İznik zeytini,...