19 / 05 / 2024

iznik yolları yenileme çalışmaları

iznik yolları yenileme çalışmaları

Bursa’nın İznik ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklara kilit parka taşı döşeniyor. Belediye Başkanı Osman Sargın, Beyler Mahallesi Afyon Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü kilit parke taşı ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Manisa Kabaçınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yollarda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Of'ta yollar onarılıyor!

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Örcün Mahallesi’ndeki yollar yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollar elden geçirerek modern hale getiriliyor.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

İzmir Özdere Orta Mahallesin'de sorunlu yollar yenilendi!

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle'de ki sorunlu yollar yenilendi. Yenileme kapsamında 3 kilometrelik yolda yama ve sıcak asfalt çalışması yapıldı.

iznik yolları yenileme çalışmaları Haberi

iznik yolları yenileme çalışmaları

Bursa’nın İznik ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklara kilit parka taşı döşeniyor.

Belediye Başkanı Osman Sargın, Beyler Mahallesi Afyon Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü kilit parke taşı ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından esnafı ziyaret eden Osman Sargın, "Ana caddelerin bitmesinin ardından sokaklarda da gerek kilit parke, gerekse asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin daha güzel ve yaşanabilir olması için zaman zaman esnaflarımız ile fikir alış verişinde bulunuyoruz. Her şey İznik’i hak ettiği noktaya getirmek için"...