27 / 04 / 2024

İzocam hedefleri

İzocam hedefleri

İzocam, 50 yıldır yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veriyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine katkıda bulunan İzocam, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma ve sektörüne katma değer sağlıyor..

İzocam'dan çevreye duyarlı Yeni Nesil Camyünü!

Camyünü, taşyünü, XPS, EPS, kauçuk, polietilenin yanı sıra çatı ve dış cephe sektörüne yönelik taşyünü ve poliüretan yalıtımlı paneller ile trapezler üreten İzocam, 2014 yılında Yeni Nesil Camyünü ürünü yatırımını gerçekleştirdi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

Emlak ve oto rövanşta!

Yılın ilk 10 ayında satılan konut sayısı 993 bini aşarak 1 milyon sınırına yaklaştı. Otomobil ve hafif ticari araç satışları ise ekim ayında yüzde 15 artarak 66 bini aştı. Otoda yıl sonu ve 2015 yılı satış hedefleri revize edildi.

10 ayda 993 binden fazla konut satıldı!

Yılın ilk 10 ayında satılan konut sayısı 993 bini aşarak 1 milyon sınırına yaklaştı. Otomobil ve hafif ticari araç satışları ise ekim ayında yüzde 15 artarak 66 bini aştı. Otoda yıl sonu ve 2015 yılı satış hedefleri revize edildi

Türkiye 2015 kültür ve turizm hedefleri açıklandı!

2023’te en çok turist çeken ilk 5 ülke arasına girmeyi hedefleyen Türkiye turizmi şaha kaldırmak için Angry Birds video oyunundan yararlanacak ve mağara turizmini başlatacak

8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşen Konutta Satış Pazarlama Buluşmaları'nın yedincisinde konutta 2014'ün son çeyrekten beklentileri ve de hedefleri hakkında konuşuldu...

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil!

AB zirvesinde belirlenen enerji hedefleri iddialı değil. Alman Ekonomik Araştırma Enstitüsü Profesörü Kemfert, "Zirvede alınan kararlar yeterince iddialı değil ve üye ülkeler açısından bağlayıcılığı bulunmuyor" dedi.

2017 turizm geliri hedefi 35.5 milyar dolar!

2015-2017 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'da (OVP) turizm gelirlerinin yıllık ortalama yüzde 6,4 artması öngörülüyor. 2015-2017 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program da (OVP) turizm geliri hedefleri de açıklandı.

İzocam hedefleri Haberi

İzocam hedefleri

İnşaat sektörünü yalıtım ile buluşturan İzocam, 50 yıldır yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veriyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine katkıda bulunan İzocam, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma ve sektörüne katma değer sağlıyor. Ülkemizde yalıtım bilincini geliştiren İzocam, son on yılda 95 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 50 yaşındaki İzocam, gelecek beş yılda ise 100 milyon TL yatırım hedefliyor.


Türkiye’yi yalıtım ile tanıştıran ve kamuoyunda yalıtım bilincinin oluşturulup, geliştirilmesine yönelik ilkleri hayata geçiren İzocam, sektördeki 50. yılını tamamladı. Pasif Ev, Sıfır Karbon, Enerji Tasarrufu gibi kavramların yalıtım ile yan yana getirilmesinde öncülük eden ve yalıtımın faydalarına dikkat çekmeyi kendine misyon edinen İzocam, kurulduğu günden bu yana dünyada yalıtım sektöründeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu yaklaşımı ile her zaman en son teknolojiyi sektörüyle...