27 / 04 / 2024

İzocam yatırım hedefleri 2015

İzocam yatırım hedefleri 2015

İzocam, 50 yıldır yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veriyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine katkıda bulunan İzocam, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma ve sektörüne katma değer sağlıyor..

Kripto yatırımından kazandığı parayla ev yaptırdı!

Son günlerde yatırımın arttığı kripto piyasasında kimileri büyük kazanç elde etmek isteyen kimileri de sadece harçlığını çıkarmak istiyor. Kimileri de kazandığı coinlerle ev yaptırdı. İşte yatırımcıların kazanç hedefleri...

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Torunlar GYO, 2 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2 yıl içerisinde 2 milyar liralık bir yatırım hedefleri olduğunu belirterek "5'inci Levent, Mall of Antalya, Mall of İstanbul'un yanında bir otel ve rezidans bunlar arasında yer alıyor. "diye konuştu.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması 29 Nisan'da!

“Akzirve Gayrimenkul & Yatırım Basın Buluşması” etkinliği, 29 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, şirketin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

İZOCAM 5 yılda toplam 100 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Yalıtım malzemesi üreticisi İzocam, 50'nci yılını kutluyor. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, Türk inşaat sektörünü yalıtım malzemesi ile tanıştırdıklarını, geçtiğimiz 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını söyledi..

İzocam 5 yılda 100 milyon TL yatırım yapacak!

İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, 10 yılda 95 milyon yatırım yaptıklarını, gelecek 5 yılda ise 100 milyon lira yatırım planladıklarını açıkladı.

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

İzocam'dan Tekiz ürünlerde yeni bir sandviç panel hattı yatırımı!

Gebkim OSB Tesisi'ni Haziran 2011'de hizmete açan İzocam, yine aynı tesiste sandviç panel sektöründe ilk ve öncü konumunu pekiştirecek, sektörde yeni ürünlerin yüksek kapasitelerle sunulabileceği yeni bir sandviç panel hattı yatırımı gerçekleştiriyor

İzocam, 10 milyon TL'lik İzocam Tekiz Panel Tesisi yatırımına başladı!

İzocam, ilk kez 11 Ağustos 2010'da açıkladığı İzocam Tekiz Panel Tesisi yatırımına tahmini 10 milyon TL yatırım tutarıyla başladığını açıkladı. Tesisin 2012 yılının ikinci yarısında hizmete alınacağı da İzocam tarafından bildirildi

Global Yatırım çelikten çıktı, gayrimenkule yoğunlaşacak!

Global Yatırım Holding A.şž, demir çelik  yatırımından çıkma kararı aldı. Firma, yatırım hedefleri ve stratejileri  doğrultusunda, artık aralarında gayrimenkul sektörünün de bulunduğu diğer faaliyetlerine ağırlırk verecek

İzocam yeni yatırım kararı aldı!

İzocam kapasite attırımına gitmek amacıyla 53 milyon TL yeni yatırım kararı aldı

İzocam yatırım hedefleri 2015 Haberi

İzocam yatırım hedefleri 2015

İnşaat sektörünü yalıtım ile buluşturan İzocam, 50 yıldır yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veriyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye ekonomisine katkıda bulunan İzocam, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma ve sektörüne katma değer sağlıyor. Ülkemizde yalıtım bilincini geliştiren İzocam, son on yılda 95 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 50 yaşındaki İzocam, gelecek beş yılda ise 100 milyon TL yatırım hedefliyor.


Türkiye’yi yalıtım ile tanıştıran ve kamuoyunda yalıtım bilincinin oluşturulup, geliştirilmesine yönelik ilkleri hayata geçiren İzocam, sektördeki 50. yılını tamamladı. Pasif Ev, Sıfır Karbon, Enerji Tasarrufu gibi kavramların yalıtım ile yan yana getirilmesinde öncülük eden ve yalıtımın faydalarına dikkat çekmeyi kendine misyon edinen İzocam, kurulduğu günden bu yana dünyada yalıtım sektöründeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu yaklaşımı ile her zaman en son teknolojiyi sektörüyle...