26 / 07 / 2024

İZOTAŞ

İZOTAŞ

İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri'nde Kurban Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Artan otobüs seferlerinin emniyet ve huzur içinde yapılabilmesi için terminalde güvenlik, temizlik ve teknik servis birimleri 24 saat görev yapacak

Tek İzotaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek İzotaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldız Uğurlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent Sitesi'nde kuruldu.

İZOTAŞ Haberi

İZOTAŞ


İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri'nde (İZOTAŞ), yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bütün tedbirlerin alındığı belirtildi. Bayram tatili öncesinde artan otobüs seferlerinin emniyet ve huzur içinde yapılabilmesi ve yolcuların mağdur edilmemesi amacıyla terminalde başta güvenlik, temizlik ve teknik servisler olmak üzere ilgili bütün birimler 24 saat görev yapacak. 

Terminal bünyesindeki bütün soğutma ve havalandırma sistemleriyle muhtemel elektrik arızaları için bütün bakımlar yapılırken, bilgisayar sistemleri de gözden geçirildi. 

İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu, "Kurban Bayramı nedeniyle günde ortalama 3 binin üzerinde araç girişi çıkışı olacak. Biz İZOTAŞ olarak her türlü hazırlığımızı yaptık. Bayrama hazırız" dedi. Murat Niyazoğlu, arife günü dahil olmak üzere 5 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde bayramı Türkiye'nin farklı il ve ilçelerde geçirmek isteyenlerin otobüs firmalarına akın ettiğini belirtti. 


Ek seferler konuluyor

Bilet...