22 / 07 / 2024

izsu buca hizmet binası nerede

izsu buca hizmet binası nerede

Bilgi işlem sistemini baştan sona yenileyerek İzmirlilere daha hızlı, daha güvenilir ve daha çağdaş bir hizmet sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki birimlerini de yeniliyor...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Buca Şirinyer Parkı imar planı değişikliği askıda!

İzmir Buca Şirinyer Parkı Kentsel Tasarım Projesi ve Park Alanını kapsayan Özel Proje Alanı ve Belediye Hizmet Alanı belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

İzmir Buca'ya 1.4 milyon liralık kaldırım!

Kentin tüm sokaklarına hizmet götürmek için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 1 milyon 400 bin liralık kaldırım seferberliği başlattı.

Levent Piriştina'dan İzmir Buca'ya yatırım müjdesi!

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

Buca'nın yollarına 8.5 milyon liralık yatırım!

Son 2 yıllık sürede, ilçede yıllardır hizmet yüzü görmemiş mahallelerden başlayarak, cadde ve sokaklara 11 milyon liralık yatırım yapan Buca Belediyesi, 2016 yılında da bunları sürdürecek.

İzmir Buca'da devrilen vincin operatörü hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da 351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti.

İzmir Buca eski hizmet binası kültür sanat merkezi olacak!

Buca Belediyesi’nin, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binası kültür ve sanat merkezi olarak hizmet verecek.

Buca Belediyesi eski hizmet binası kültür merkezi oluyor!

Buca Belediyesi, belediyenin eski hizmet binasını Buca Kültür Merkezi olarak Bucalıların kullanımına açıyor. Tarihi dokusuyla dikkat çeken bina, yapılacak düzenlemenin ardından kültür ve sanatın kalbinin atacağı mekan olarak hizmete açılacak

izsu buca hizmet binası nerede Haberi

izsu buca hizmet binası nerede


Bilgi işlem sistemini baştan sona yenileyerek İzmirlilere daha hızlı, daha güvenilir ve daha çağdaş bir hizmet sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki birimlerini de yeniliyor. Buca'da Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasını 2011 yılında hizmete açan İZSU, Çevik Bir Meydanı’nda hizmet verecek şube müdürlüğü için de ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacak inşaat çalışmaları sekiz ayda bitirilecek.


Bin 835 metrekarelik alanda bodrumla birlikte beş kat olarak inşa edilecek binada bekleme holü, yazı işleri, sayaç okuma, açma ve kesme bölümü, yazı işleri, tahsilat servisi, abonman servisi, arşiv, revir ve toplantı salonu yer alacak. Şirinyer Parkı’nın içinde prefabrik yapıda hizmet veren Buca Şube Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması ile birlikte Bucalılar, İZSU ile ilgili işlemlerini daha geniş ve modern bir ortamda...