24 / 07 / 2024

izsu foçadaki su depolarını mı yenileyecek

izsu foçadaki su depolarını mı yenileyecek

Foça merkezinin içme suyu şebekesini yenilemek için de proje çalışmalarını sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, şimdi de ilçedeki su deposu, kuyu ve terfi yapılarını baştan sona yenilemek için ihale hazırlıklarına başladı

Yeni Foça arıtma tesisi yapımı sürüyor!

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorununa çözüm getirecek olan atık su arıtma tesisinin yapımı aralıksız devam ediyor.

Yeni Foça İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre meselesi de çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı, 50 bin kişi kapasiteli tesisin temeli törenle atıldı.

Yeni Foça biyolojik atık su tesisine kavuşuyor!

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı.

İZSU'dan yeni Foça sahili için açıklama geldi!

Yeni Foça'da kanalizasyon şebekesi döşenmesi sahil bandındaki esnafı olumsuz etkiledi. Ali Stair Caddesi'nin çamur deryasına döndüğünü belirten esnaf, yetkilileri göreve davet etti.

İZSU son beş yılda 3,5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İZSU 15 yılda 3.5 milyar metreküp su arıttı!

Su kaynaklarının korunması, kente kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için önemli yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, artıma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

İZSU, Yeni Foça arıtması için ihaleye çıkıyor!

İZMİR'in turistik bölgelerinden Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi döşeme çalışmalarını başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 bin kişi kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi için de gelecek ay ih

İZSU Yeni Foça arıtması için 17 Mart’ta ihaleye çıkıyor!

Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi döşeme çalışmalarını başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 bin kişi kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi için de gelecek ay ihaleye çıkıyor.

İZSU 2015'te ne kadarlık yatırım yapacak?

IZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı. Bu yıl planlanan yatırımlar arasında Tire, Yeni Foça ve Türkelli atıksu arıtma tesisleri ile yeni ilçeler için 350 iş makinesi alımı dikkat çekiyor.

Yeni Foça'da çevreye dev yatırım!

İLERİ biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı İzmir'de bulunan Yeni Foça'da İZSU'nun kanal şebekesi döşeme çalışmalarına başlaması nedeniyle düzenlenen törene bölge halkı büyük ilgi gösterdi.

Yeni Foça'da çevre yatırımları devam ediyor!

İleri biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı İzmir Yeni Foça'da İZSU 'nun kanal şebekesi döşeme çalışmalarına başlaması nedeniyle düzenlenen törene bölge halkı büyük ilgi gösterdi.

İZSU Ödemiş'in su sorununa kayıtsız kaldı!

Bütünşehir Yasası ile birlikte tüm ilçelerin su işlerinden sorumlu olan İZSU'nun hizmet alanındaki Ödemiş'in Bozcayaka Köyü'nde içme suyu pompaları yanınca vatandaşlar üç gün boyunca susuz kaldı.

İzmir su kesintisi 22 Ekim 2014!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Eski Foça terfi istasyonunda elektrik dağıtım panosunun yenileme çalışmaları kapsamında 09.00 ile 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak

izsu foçadaki su depolarını mı yenileyecek Haberi

izsu foçadaki su depolarını mı yenileyecek

Yeni Foça’nın şebekesini baştan sona yenileyen, Foça merkezinin içme suyu şebekesini yenilemek için de proje çalışmalarını sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, şimdi de ilçedeki su deposu, kuyu ve terfi yapılarını baştan sona yenilemek için ihale hazırlıklarına başladı. Buna göre Foça merkez ve mahallelerindeki 16 su deposu, 14 kuyu ve 11 adet terfi yapısı bakım ve onarımdan geçirilecek. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacak çalışmalar bir yılda tamamlanacak.


Çevre yerleşimlerde ve ihtiyacı olan bölgelerde içme suyu şebekesini yenilerken suyun toplandığı depoları da bakımdan geçirdiklerini söyleyen İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, su depolarını yenilemenin yanısıra, kuyuların sıva ve boyalarının yapıldığını ve tel çitle çevirerek koruma altına alındığını söyledi. 


Bu kuyular yenilenecek

Bağarası merkez depo (2), Eski Foça Denizkent Üst Depo, Alt Depo, Ilıpınar Depo, Gerenköy Depo, Maccarel...